Realitní síť RE/MAX získala ocenění Superbrands 2015

Komise expertů udělila realitní síti RE/MAX ocenění Superbrands 2015. O udělení titulu se rozhoduje na základě spotřebitelského průzkumu, prováděného agenturou GFK, expertní skupinou Brand Council, která je tvořená odborníky v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, kreativci a experty na oceňování značek.

„Uděleného ocenění si velmi vážíme a je pro nás dalším potvrzením kvality servisu, který svým klientům umíme poskytnout. Vždy jsme se snažili být leadery, kteří do realit zavádí nové postupy a zlepšují kvalitu služeb. To, že jsme v rámci realitního trhu jedinými držiteli takového ocenění, naši pozici jen potvrzuje,“ říká k ocenění Hanuš Němeček, výkonný ředitel RE/MAX.

Program Superbrands odstartoval před 20 lety ve Velké Británii, v České republice byl zahájen jeho třetí ročník. Cílem ocenění je poskytnout zákazníkům přehled o významných značkách, které ovlivňují jejich každodenní životy. Cena Superbrands Award je uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 109 otevřenými kancelářemi s téměř 1 200 makléři, v nabídce má v průměru 12 000 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 45 otevřenými kancelářemi ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.