RE/MAX expanduje do Japonska

Realitní síť RE/MAX udělala další významný krok v rámci své expanze na asijském trhu. Po otevření zastoupení v Číně byla prodána licence na prodej nemovitostí v Japonsku, třetí největší ekonomice světa. To je navíc se svými více než 127 miliony obyvatel desátým nejlidnatějším státem světa. Proto jde o významný trh s obrovským potenciálem.

Nový region RE/MAX Japonsko bude spravovat společnost Generation Group, LLC, která má zkušenosti právě z oblasti nemovitostí a financí. „RE/MAX je mimořádná značka, která je uznávána a respektována po celém světě,“ řekl John Fou, výkonný člen Generation Group, LLC. „Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí talentovaného týmu, který přinese profesionalitu a kvalitní zákaznický servis, který je se značkou RE/MAX spojen, i obyvatelům Japonska.“

Příštích několik měsíců budou probíhat přípravné kroky. K otevření prvních kanceláří dojde na začátku roku 2014.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 117 otevřenými kancelářemi s téměř 1 200 makléři, v nabídce má v průměru 15 000 unikátních nemovitostí. Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 6299 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 90 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.