Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 550 m², Heřmánkovice (ID 211-NP02955)

Heřmánkovice – část obce Janovičky mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
DMéně
úsporná

550 m2
5334 m2
340 m2
3
Exkluzivně

Prodej moderního penzionu s bazénem, wellnesem, restaurací, barem, kuchyní a dalším zázemím

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí ojedinělou možnost koupě lukrativního penzionu v Janovičkách u Broumova. Nemovitost se nachází na jednom z nejatraktivnějších míst celého Broumovska, v horské obci ležící 615 metrů nad mořem. Celá budova prošla v roce 2020 rekonstrukcí a modernizací ubytovacích prostor, společenské místnosti, která slouží také jako restaurace. Vybudoval se zde nový atraktivní bazén s nejmodernější čistící technologií, obložení budovy kamenem a dřevem, nová dlažba na terase, všechny pokoje a apartmány prošly taktéž modernizací včetně koupelen, WC, svítidel a nábytku, u apartmánu se zbudovaly vlastní kuchyňky.

Ubytovací kapacita je v současné době 20 lůžek rozdělených do dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkového pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, novou televizí a satelitním přijímačem.
V penzionu je možné připojení na internet. Součástí penzionu je parkoviště pro hosty. Celková kapacita restaurace je 30 míst a umožňuje pořádat firemní a soukromé akce, svatební hostiny nebo jiné oslavy, nebo může sloužit jako školící místnost. Pro zpříjemnění pobytu hostů nabízí penzion využití soukromého wellness centra, které taktéž prošlo celkovou modernizací. Wellness disponuje velmi kvalitním vybavením a poskytuje různé možnosti relaxace:
finskou saunu, vířivku, masážní a parní box.
K penzionu patří velký pozemek o celkové výměře 6.039m2, na kterém je možnost další případné výstavby rekreačních objektů. Vytápění objektu je zajištěno pomocí výkonného kotle na dřevo, dále každý pokoj má své další nezávislé elektrické vytápění. Na střeše budovy jsou umístěny solární panely, které pomáhají výrazně snižovat náklady na elektřinu, zejména na ohřev vody. Vodovod je obecní, odpady jsou svedeny do velkokapacitní žumpy. Celkově jsou zde velmi nízké náklady na provoz penzionu. Broumovský výběžek je vyhledávaným místem vyznavačů turistů a cyklistů. Zdejší cyklotrasy vedou nádhernou krajinou a uspokojí každého cyklistu. Například část Javořích hor v okolí penzionu Diana lze přejet po modře značené cyklotrase (27km). V zimních měsících lze využívat 100m od penzionu dva lyžařské vleky. Další zajímavá místa v okolí jsou: Broumovské stěny a město Broumov, historické památky, Adršpašsko - Teplické skály, výlety do Polska atd. Budova může sloužit nejenom jako penzion, ale třeba i jako firemní nemovitost, vhodná k pořádání školení a jiných firemních akcí... Foto a prezentace: Bc. Petr Malý – certifikovaný realitní makléř dle normy ISO 17024. Foto a prezentace: Bc. Petr Malý – certifikovaný realitní makléř dle normy ISO 17024.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
vč. provize a služeb RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Petr Malý
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 486 403
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: petr.maly@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 211-NP02955
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
550 m²
Plocha parcely:
5 334 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
K nastěhování:
2. 9. 2021
Celková plocha:
550 m²
Zastavěná plocha:
340 m²
Typ domu:
Patrový
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D