Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1597 m², Nový Bor (ID 254-NP00328)

Nový Bor – část obce mapa

3 100 000 Kč ( za nemovitost)

1597 m2
Exkluzivně

Prodej pozemku Nový Bor

Pokud se poohlížíte po vhodném pozemku pro investici na severu Čech, jistě Vás zaujme naše nabídka pozemku parc.č. 1972-35 o velikosti 1579 m2 v centru Nového Boru.
Dle územního plánu je parcela je vedena v plochách, kde je hlavní využití: – stavby rodinných domů městského typu v městské zástavbě bytových domů – kolektivní bydlení ve vícepodlažních bytových domech. Přípustné využití: – stavby a zařízení veřejného občanského vybavení sloužící pro obsluhu tohoto území – stavby ubytovacích zařízení kategorie nejvýše penzion – stavby a zařízení související dopravní a technické infrastruktury – místní a účelové komunikace, chodníky, apod. a vedení a stavby technické infrastruktury pro stavby hlavního, přípustného a podmíněně přípustného využití – stezky pro pěší a pro rekreační sport – garáže, parkovací domy, odstavné a parkovací plochy pro osobní automobily, pouze v souvislosti s hlavním využitím – stavby a zařízení pro civilní ochranu – dětská a sportovní hřiště pro denní rekreaci pouze v souvislosti s hlavním využitím – veřejná prostranství, sídelní a doprovodná zeleň – vodní plochy, vodní toky.

Stavby pro hlavní, přípustné a podmíněně přípustné využití se musí svým charakterem přizpůsobit charakteru a struktuře okolní zástavby – koeficient zastavění – maximálně 0,30, není-li u podmínek konkrétní rozvojové plochy uvedeno jinak – koeficient zeleně – minimálně 0,50 – zóna v šíři 25 m od okraje lesa zůstane nezastavitelná Další podmínky využití: – všechny nové bytové domy musí být vybaveny pro min. 50% vozidel garážemi na vlastním pozemku nebo odstavnými stáními tamtéž, pro zbývajících max. 50% vozidel rezidentů a vozidla návštěvníků budou realizována odstavná stání v rámci lokality obytné stavby – všechny nové rodinné domy musí být vybaveny garážemi jako součástí hlavní stavby, případně samostatně stojícími na vlastním pozemku nebo odstavným stáním tamtéž v počtu 2 stání na 1 bytovou jednotku. V komunikaci u pozemku jsou veškeré inženýrské sítě.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
3 100 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 100 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Marta Dostálová
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 895 888
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: marta.dostalova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00328
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 597 m²
Druh stavby:
Ostatní
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod