Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 334 m², Jirny (ID 114-NP08143)

ulice Čapkova, Jirny mapa

12 990 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
334 m2
737 m2
2
Exkluzivně

K prodeji RD až 8+1 o užitné ploše 334m2 + garáž na pozemku 737m2, Jirny u Prahy.

Nabízíme Vám dvougenerační, zděný, dvoupatrový, podsklepený, rodinný dům až 8+1 o užitné ploše cca 334m2, s garáží, parkovacím stáním pro čtyři auta, zahradním zděným domkem s posezením a krbem na krásném slunném pozemku o velikosti 737 m2, ve vyhledávané lokalitě v obci Jirny u Prahy.

Dispozice domu: Dům je po celkové rekonstrukci (vyjma krytiny střechy), je umístěn na rovinatém pozemku, v původní zástavbě rodinných domů v klidné ulici kousek od centra obce.
Dům se dá využít případně i jako dvougenerační, má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží a každý byt svůj má svůj vstup.
V 1NP je byt v dispozici 5+1, který se sestává z předsíně se zádveřím, prostorným slunným obývacím pokoj s krbem ze které je vstup do prostorné jídelny s vybavenou kuchyní, dále jsou na patře čtyři samostatné pokoje, tři z toho se s výhledem na zahradu a z jednoho se vstupem na terasu a zahradu, dále komora, nová koupelna s vanou, bezbariérovou sprchou, WC a místností pro saunu.
Po masivním dřevěném schodišti se dostáváme do 2NP s bytem v dispozici 2+kk: zde nachází předsíň s chodbou, prostorný obývací pokoj s vybavenou kuchyní, jeden samostatný pokoj, komora s úložným prostorem a koupelna se sprchovým koutem a WC. 2NP lze zvětšit o další pokoj o výměře cca 20m2 ( připraveno). Toto druhé patro, lze využít též jako samostatnou bytovou jednotku a třeba pronajmout.
Celý dům je podsklepen, sklep je suchý a zde se nachází šest samostatných místností, ( koupelna, WC, kotelna, prádelna, posilovna), je možné využívat i pro drobné podnikání (masáže, pedikúra, kadeřnictví, cvičení apod.).
Dům je vytápěn plynovým kotlem, nebo elektro kotlem a také možno využít krbové kamna s rozvodem do výměníku a radiátorů. Inženýrské sítě – elektřina, plyn, voda a kanalizace. Na zahradě k dispozici garáž, terasa, zděné posezení s grilem, kuchyní, udírnou, TV, WC a dále kůlna na nářadí a dřevník.

Jirny jsou velmi vyhledávaným a oblíbeným místem v těsné blízkosti hl.města Prahy. V místě je veškerá občanská vybavenost (nová škola a školka, pošta, zdravotní středisko a sportoviště). Rozsáhlé možnosti turistiky, cykloturistiky v blízkém Klánovickém lese a možnost dalších sportovních aktivit. Spojení MHD na metro B, Černý Most 15 minut. Ideální spojení na Masarykovo a Hlavní nádraží vlakem ze zastávky v Klánovicích nebo Zeleneč – PID. Autem do centra 20minut.
Cena:
12 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
cena včetně provize, právního a finančního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Pavel Albert
RE/MAX Horizont
Třebešovská 2869/94
Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 225 325
Tel. do kanceláře: +420 733 149 056
E-mail: pavel.albert@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 114-NP08143
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
334 m²
Plocha parcely:
737 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
12. 5. 2022
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
182 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
C