Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 51 m², Popůvky (ID 273-NP01898)

Popůvky, okres Třebíč mapa

3x
51 m2
467 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Chalupa se stodolou u Dalešické přehrady

Chalupa vzdálená jen kilometr od nejhlubšího vodního díla v ČR se zátokami připomínajícími pobřeží moře v oblíbeném Chorvatsku. Taková je výhoda Vašeho bydlení - malého stavení se stodolou a opravenou střechou. Je to výzva pro šikovného chalupáře nebo kutila, který dokáže chalupu přebudovat na rodinnou usedlost.

Dům stojí na kraji obce Popůvky v klidné části s minimálním provozem. Okna stavení jsou orientovaná na severovýchod směrem do dvora. Z celkové plochy pozemků 467 m² zabírá zahrada s ovocnými stromy 330 m².

Podlahová plocha chalupy čítá 51 m² a vyplňuje ji kombinace betonu a dlažby. Uspořádání pokojů odpovídá nejlépe charakteru bytu 2+1. Světnice a kuchyně jsou propojeny s centrálním komínem. V obou místnostech jsou kamna s varnou plotnou. Topí se tu tuhými palivy. V kuchyni je trámový strop. Jde o jedinou místnost v celém interiéru, kam je přivedeno potrubí z obecního vodovodu.

Elektrické rozvody jsou původní, v domě chybí koupelna a odskočit si musíte ven na latrínu. Můžete tu bydlet postaru, nebo pokračovat v úpravách. Střecha prošla před deseti lety rekonstrukcí. Není zateplená. Nad ložnicí a světnicí je nicméně seník, který prozatím slouží jako přirozená izolace. Střešní konstrukce je ve tvaru písmene L. Na 70 m² máte dnes dostatek úložného prostoru a "zítra" možná pokoj pro hosty se samostatným vchodem ze dvora.

Vedle chalupy máte k dispozici chlévy a stodolu s dostačujícími 58 m². Je částečně podsklepená. Pod sedmým schodem máte 6 m² k dobru.

V Popůvkách najdete základní občanskou vybavenost, kterou tvoří rozvod elektřiny, vodovodu, plynu, telefonu, knihovna a prodejna smíšeného zboží. Autobusem se dostanete do Mohelna, Třebíče či Náměště nad Oslavou. Z Brna jste tu autem za necelou hodinu. Věřte, že nebudete litovat. Bydlení u Dalešické přehrady Vás neomrzí. Můžete tu využít pravidelné lodní dopravy a dostat se na opuštěné písečné pláže s průzračně čistou vodu. Pokud nevěříte, pusťte si video.

Tak se brzy ozvěte, protože domov je jen jeden, je to Vaše realita.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP01898
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
51 m²
Plocha parcely:
467 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Charakter okolní zástavby:
Venkovská
K nastěhování:
16. 8. 2022
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Celková plocha:
51 m²
Dílny a provozovny:
21 m²
Plocha skladů:
57 m²
Užitná plocha v přízemí:
51 m²
Plocha zahrady:
330 m²
Zastavěná plocha:
138 m²
Sklep:
Ano (6 m²)
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano