Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 363 m², Paračov (ID 111-NP06903)

Paračov, okres Strakonice mapa

15 490 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
363 m2
1624 m2
1
Exkluzivně

Prodej luxusního domu po rekonstrukci v obci Paračov, 1624 m2, okr. Strakonice

Exkluzivně nabízíme k prodeji vícegenerační dům či zemědělskou usedlost, která se nachází v malé jihočeské obci Paračov vzdálené od Volyně 10 km, Strakonic 16 km, Kvildy 48 km a Prahy 125 km. Usedlost ležící v podhůří Šumavy v zachovalé krajině s cyklotrasami i turistickými cestami.
Usedlost prošla rozsáhlou rekonstrukcí a jsou zde vybudovány 4 samostatné bytové jednotky o různých dispozicích – 2 bytové jednotky o dispozici 1+1 ( cca 45 - 55 m2 ), jedna bytová jednotka o dispozici 3+kk ( cca 140 m2 ) a jedna 2+kk ( cca 80 m2 ). Každá bytová jednotka má podružné měření spotřeby elektrické energie, technické zajištění, sociální zařízení ve kterém je sprchový kout a v bytové jednotce 3+kk i vana. Kuchyňské linky jsou ve dvou největších bytových jednotkách. Bytová jednotka 2+kk má přibližnou výměru okolo 80 m2 a je plně využívána k bydlení. Velký dominující prostor, kde je umístěná kuchyň s jídelním koutem a propojená s obývacím pokojem, ve kterém jsou umístěna krbová kamna pro navození příjemné atmosféry v dnešním uspěchaném světě. Jinak je bytová jednotka vytápěna podlahovým topením s kombinací radiátorů. Objekt má společnou technickou místnost, kde jsou umístěny veškeré měřiče a bojlery a další technické vybavení. V celé usedlosti je rozvedeno internetové připojení. Částečně podsklepeno. Nad obytnými prostory se nachází velký půdní prostor, který je možno do budoucna také využít k rozšíření. Již vyvedené elektrické připojení.
Rekonstrukcí prošlo kompletní vedení – elektro, voda, odpad, topení, podlahy, obklady, vnitřní i venkovní omítky…. Součástí objektu jsou dvě velká oddělená nádvoří, na jednom se nachází prostorné terasy (k využití a umístění odpočinkové části či jako taneční parket), grilovací kout s ohništěm, relaxační zóna a skalky. Z prvního nádvoří projdete průjezdnou stodolou na zahradu, na kterou je možný druhý vjezd i z hlavní komunikace. Za touto zahradou je druhá stodola o výměře 200m2. Usedlost je možné použít pro účely soukromého bydlení či vícegeneračního bydlení, ale také komerčně pro pronajímání jednotlivých apartmánů (bytových jednotek), až po pořádání svateb či firemních setkávání.
Krásná netradiční nemovitost s mnoha využitím a uzavřeným dvorem, nabízí dostatek soukromí a klidu nedaleko veškeré občanské vybavenosti.
Celková výměra pozemku je 1624m2, obytná plocha má výměru 363m2, plocha stodol a technických místností je 408m2. Vytápění tepelným čerpadlem – v některých jednotkách podlahové topení, kombinace s radiátory, k tomu možnost do každé bytové jednotky umístit krbová kamna. Zdroj vody je z vlastní studny ( k dispozici rozbor vody).
Pro více informací o této netradiční nemovitosti si domluvte prohlídku. Rádi vám bezplatně pomůžeme i s profinancováním této nemovitosti.
Cena:
15 490 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

15 490 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Nikola Bartůšková
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 728 700 424
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: nikola.bartuskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP06903
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
363 m²
Plocha parcely:
1 624 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
1. 4. 2024
Zastavěná plocha:
1 255 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G