Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 185 m², Rychvald (ID 306-NP82871)

Rychvald, okres Karviná mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
185 m2
1430 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu 187 m² s pozemkem 1430 m² v obci Rychvald

Hledáte bydlení v rodinném domě s velmi dobrou dostupností do Ostravy, Bohumína, a Orlové? Mám pro Vás hezký udržovaný rodinný dům nacházející se ve vyhledávané lokalitě u Ostravy. Rodinný dům je umístěn v okolní zástavbě dalších rodinných domů. Příjezd a vjezd na pozemek je z obecní komunikace. Na pozemku máte vlastní velkou garáž pro 2 automobily, nebo dílnu. Případně máte možnost vybudování garážového, nebo zastřešeného stání pro vozidla.

Nemovitost je v původním udržovaném stavu k bydlení. Případně si rekonstrukcí dům upravíte dle svých představ. V tomto případě se budoucím majitelům naskytne skvělá příležitost přizpůsobit si vše dle svých potřeb a požadavků. Jako velkou výhodu vidím možnost volby standardu rekonstrukce.

Vstupem se dostanete do zádveří s chodbou. Na chodbě je vstup do sklepa, komory, nebo na schodiště, které propojuje jednotlivá podlaží. V 1.NP je využíváno jako 2+1 s velkou kuchyní včetně jídelny. Dále jsou zde dva velké pokoje, které aktuálně slouží jako obývací pokoj a ložnice. Koupelna s oknem má vanu a toaletu.

Ve 2.NP se nachází jednotka o dispozici 2+kk. Jedná se o velký pokoj s kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Dále je na patře samostatná neprůchozí ložnice. Koupelna s oknem má sprchový kout a toaletu.

Rodinný dům díky dispozici umožňuje pohodlné bydlení s potřebným komfortem pro jednu rodinu. Může, ale sloužit jako menší dvou generační dům. Zajímavou investiční příležitostí je určitě následný pronájem dvou samostatných bytových jednotek.

Pozemek kolem domu je dostatečný pro vytvoření potřebného zázemí. Můžete si zde vybudovat krytý altánek s posezením, místo pro grilování, dětské hřiště, nebo cokoliv dalšího pro své volnočasové aktivity. Někoho může potěšit vlastní zahrádka, nebo možnost chovat menší domácí zvířata, je to jen na Vás!

Dům je podsklepený, vstup na střechu je žebříkem z fasády. Okna jsou plastová v přízemí jsou od cesty venkovní žaluzie. Střecha domu je nová cca 1 rok (nová IPA s nátěrem) včetně okapů a svodů. Dům je obyvatelný, ale určený spíše k rekonstrukci.

Všechny sítě jsou v dosahu. Vodovod je dálkový. Vytápění je ústřední na tuhá paliva (dřevo/uhlí), nebo elektřinou. V obci jsou obchody, zdravotní středisko, zastávky, 2 školy a 3 školky. Nabízí se Vám opravdu jedinečná možnost získat bydlení v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. Minutu chůze od domu je autobusová zastávka DPO linka 23.

Doporučuji Vám prohlídku domu a rád Vám také pomohu s nabídkou financování této nemovitosti.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Václav Adamčík
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 604 767
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: vaclav.adamcik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP82871
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
185 m²
Plocha parcely:
1 430 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
105 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G