Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 142 m², Třinec (ID 306-NP82872)

Třinec – část obce Oldřichovice mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
142 m2
1500 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu 142m² s pozemkem 1500 m² v obci Oldřichovice u Třince

Hledáte bydlení v rodinném domě s dobrou dostupností do Třince, Českého Těšína a okolí? Oceníte velký pozemek s vlastní zahradou a velkorysé bydlení? Mám pro Vás mám hezký udržovaný rodinný dům, nacházející se ve vyhledávané lokalitě. Dům je možno využívat jako dvougenerační a lze ho také přizpůsobit Vašim potřebám.

Rodinný dům je umístěn na velkém pozemku v klidné okolní zástavbě. Příjezd a vjezd na pozemek je z obecní komunikace. Na pozemku máte vlastní velkou hospodářskou stavbu a zahradní domek. Parkovat můžete pohodlně v garáži. Případně máte možnost vybudování garážového, nebo zastřešeného stání. Celý pozemek je příjemně členitý a díky tomu vzniknou hezká skrytá místa, kde máte absolutní soukromí.

Nemovitost je v původním udržovaném stavu k bydlení. Případně si rekonstrukcí dům upravíte dle svých představ. V tomto případě se budoucím majitelům naskytne skvělá příležitost přizpůsobit si vše dle svých potřeb a požadavků. Jako výhodu vidím možnost volby standardu rekonstrukce. Vstupem přes zádveří se dostanete do chodby. Zde je vstup do sklepa, komory, nebo na schodiště, které propojuje jednotlivá podlaží. V 1.NP je využíváno jako 2+1 s kuchyní a komoru včetně jídelny. Na chodbě je velký úložný prostor. Dále zde je velký pokoj s balkonem, který slouží jako obývací pokoj a druhý menší pokoj za kuchyní. Koupelna s oknem má vanu a toaletu. Nabízí se možnost úpravy dispozice na 2+kk.

Mezi 1.NP a 2.NP se nachází další koupelna s oknem, toaletou a komorou. Dalším samostatným schodištěm se dostanete do pokoje samostatného neprůchozího pokoje, který se nachází nad vstupem.

Ve 2.NP se nachází druhá jednotka o dispozici 2+kk s úložným prostorem v chodbě. Jedná se o velký pokoj s kuchyní jídelnou a obývacím pokojem. Dále je na patře samostatná neprůchozí ložnice s balkonem. Koupelna s oknem má vanu a toaletu. Rodinný dům díky dispozici a umožňuje pohodlné bydlení s potřebným komfortem pro jednu rodinu. Dále může dům sloužit jako dvou generační dům.

Zajímavou investiční příležitostí je určitě následný pronájem dvou samostatných bytových jednotek. Případně výstavba dalšího domu.

Pozemek kolem domu je dostatečný pro vytvoření potřebného zázemí pro volný čas, nebo podnikání. Můžete si vybudovat krytý altánek s posezením a místem pro grilování. Někoho může potěšit vlastní zahrádka, nebo možnost chovat menší domácí zvířata, je to jen na Vás!

Dům je podsklepený, vstup na střechu je žebříkem z fasády. Okna jsou plastová v některých místnostech jsou interiérové žaluzie. Dům je ihned volný. Sítě jsou v dosahu, a některé jsou již napojeny. Vodovod je dálkový. Vytápění je ústřední na tuhá paliva (dřevo/uhlí), nebo elektřinou.

V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost. Doporučuji Vám prohlídku. Rád Vám také případně pomohu s nabídkou financování nemovitosti.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Václav Adamčík
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 604 767
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: vaclav.adamcik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP82872
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
142 m²
Plocha parcely:
1 500 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
100 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G