Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví 187 m², Praha 5 - Zbraslav (ID 010-NP03782)

ulice Na Baních, Praha 5 – Zbraslav mapa

kk
4x
187 m2
1/3
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu s velkou zahradou s bazénem na Zbraslavi

Hledáte bydlení v bytě s výhodami domu? Nabízíme skvělý byt s velkou zahradou včetně bazénu na pražské Zbraslavi.

Byt se nachází v rodinném domě kolaudovaném v roce 2018 a patří k němu celá zahrada kolem domu (cca 700 m2), která je ve výhradním užívání pro majitele tohoto bytu. Sousedy Vám budou dvě další rodiny, dům celkem obsahuje 3 prostorné byty. Stavba se vyznačuje použitím kvalitních materiálů i technologií - například k vytápění slouží tepelné čerpadlo pracující na základě 200 m hlubokého vrtu - náklady na elektřinu tak i s přitápěním bazénu a při dnešním zvyšování cen energií budou cca 6 tisíc korun.

Dispozičně je byt řešen jako 4+kk, navíc s velkým (41 m2) wellness prostorem v druhém nadzemním podlaží (přístupný je přímo z bytu). Zde je možné umístit saunu, vířivou vanu a ještě zbyde dostatek prostoru pro pingpongový stůl. Centrálním prostorem v bytě je však obývací pokoj s kuchyní s velkým ostrůvkem. Kuchyň dále obsahuje například dvě myčky - oceníte nejen při pořádání zahradních oslav a patří k ní navazující komora s místem pro zabudování americké lednice. Obývací pokoj je velkým portálem napojen na terasu a zahradu. Hlavní ložnice je propojena s walk-in šatnou a soukromou koupelnou. Druhá koupelna s masážní vanou i sprchou je k dispozici pro další dva pokoje, k dispozici je ještě jedna samostatná toaleta.

Zmíněné tepelné čerpadlo ohřívá vodu v podlahovém topení. Umí ji také chladit - v létě tak pomáhá celý prostor skvěle klimatizovat. Přitápět se dá i krbem v obývacím pokoji. Voda je obecní, o odpadní vody se stará vlastní ČOV, odpadá tak nutnost platit stočné (náklady na provoz ČOV jsou velmi nízké a dělí se mezi všechny 3 vlastníky).

Na oknech jsou elektrické žaluzie, o zabezpečení se stará alarm a kamerový systém, k dispozici je domofon s kamerou, úklid ulehčí centrální vysavač.

Zahrada je rozdělena do několika zón, první tvoří velký rovný prostor navazující na terasu, druhou níže umístěná užitková část, kde lze umístit například skleník. Bazén je postaven o něco níže na terase pod domem. Dále je k dispozici kůlna (v rámci domu, přístupná ze zahrady) a vinice ve svahu vedle domu.

Dům je situován do zbraslavské části Baně, kousek od zastávky autobusu MHD s dojezdem na metro Smíchovské nádraží za 20 minut. Dobré napojení na Strakonickou a vnější okruh (letiště 25 minut). Zbraslav poskytuje obyvatelům kompletní občanskou vybavenost od školek po zdravotnická zařízení. Okolní příroda vybízí k vycházkám či vyjížďkám po cyklostezkách kolem Vltavy a Berounky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně provize a veškerého právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jan Fleischner
RE/MAX Search
Na bělidle 309/31
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 146 315
Tel. do kanceláře: +420 734 526 176
E-mail: jan.fleischner@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 010-NP03782
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
187 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 11. 2021
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Plocha zahrady:
700 m²
Počet parkovacích míst:
2
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Topení:
Jiné
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
B