Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 114 m², Ostrava (ID 130-NP03104)

ulice Mrazná, Ostrava – městská část Michálkovice mapa

6 950 000 Kč ( za nemovitost)
AMimořádně
úsporná

4x
114 m2
861 m2
1
Exkluzivně

Prodej rodinného domu 114m², pozemek 861m², Ostrava-Michálkovice, okres Ostrava

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi novostavbu nízkoenergetického rodinného domu v městské části Ostrava-Michálkovice. Soubor nemovitostí se skládá z hlavní stavby o celkové zastavěné ploše 103m², s užitnou plochou 114m² a pozemku o výměře 861m².
Stavba je řešena jako rodinný dům typu bungalov o dispozici 3+kk s obytným podkrovím, a dále přilehlým krytým venkovním stáním pro automobil a terasou. Stavba má certifikát PENB třídy A, „Mimořádně úsporná“, a disponuje veškerými praktickými atributy pro bydlení moderní rodiny, ve velice klidné lokalitě umístěné ve slepé ulici původní zahrádkářské osady, se skvělou dostupností do centra Ostravy a dále měst: Rychvald, Petřvald, Šenov, vše do 10min. jízdy autem.
Svislé konstrukce jsou tvárnice YTONG, zatepleno polystyrénem 200mm, valbová střecha s krytinou SATJAM TREND Purex, komínový systém SCHIEDEL. Plastová okna s izolačními 3-skly SHÜCO, bezpečnostní vstupní dveře, střešní okna VELUX.
Dům je dispozičně řešen hlavním vchodem s předsíní, samostatným WC, vstupem do suterénu a budoucím schodištěm do obytného podkroví. Dále navazuje 2.předsíň se vstupy do samostatných obytných místností, koupelny s toaletou se sprchou, s přípravou na umístění pračky a sušičky. Dům je částečně podsklepen, cca 10,5m².
Obývací pokoj s galerií vytvářející velice vzdušný prostor a hlavní obytnou část domu, má kompletní přípravu pro instalaci kuchyňské linky (elektřina 400V a zemní plyn). Z obývacího pokoje je možné vstoupit francouzským oknem přímo na krytou terasu za domem o ploše téměr 20m². Vytápění domu je zajištěno podlahovým vytápěním, zdrojem je plynový kondenzační kotel Wiessmann, řízen digitálním termostatem; další možná kombinace systému FTV panelů nebo tepelného čerpadla, v obývacím pokoji je dále příprava na umístění krbových kamen. Rekuperaci vzduchu zajišťuje jednotka Ventia.
Podlahy v obytných místnostech jsou plovoucí lamino; v předsíni, koupelně a toaletě keramická dlažba, v koupelně a WC dále keramický obklad. Moderně řešené SDK podhledy včetně stylových LED bodových svítidel. Kanalizace je dosud řešena jímkou o objemu 12CBM, a je plánované napojení na obecní kanalizaci.
Krytý car-port pro 1osobní vozidlo a plocha pro další 2 vozidla navazuje přímo na dům. V okolí domu je potřeba provedení dokončovacích prací (vstupní schodiště, venkovní dlažby, vjezdová brána a ev.oplocení přední části pozemku).
Dům je napojen na elektřinu NN 240-400V, v objektu je kompletně rozvedena datová síť (internet+TV) a smyčka pro instalaci zabezpečovacího zařízení. Na střeše je již umístěna konzole pro příjem TV a dat, v podkroví instalována sběrná skříň. Přístup k nemovitosti je po obecní zpevněné komunikaci.
V lokalitě veškerá občanská vybavenost: MŠ&ZŠ, pošta, obchody a služby, autem 10min. do centra Ostravy, dostupnost MHD: BUS, trolejbus, vlak.
Zdarma zajistíme financování této nemovitosti. Prodávající si vyhrazuje právo na volbu kupujícího podle jím zvolených kritérií.
Cena:
6 950 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize, právního servisu a úschovy fin.prostředků
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 950 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Lukáš Dulava
RE/MAX Elite Reality 2
Dělnická 752/78
Havířov - Prostřední Suchá, 73564
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 633 328
Tel. do kanceláře: +420 733 373 964
E-mail: lukas.dulava@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 130-NP03104
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
114 m²
Plocha parcely:
861 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
21. 8. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Septik
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelové rozvody, Ostatní rozvody
Zastavěná plocha:
103 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
A
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
138