Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 135 m², Frýdek-Místek (ID 306-NP82967)

Frýdek-Místek – část obce Frýdek mapa

5+
135 m2
580 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej řadového domu, Frýdek - Místek

Hledáte hezké a moderní bydlení ve Frýdku - Místku? Exkluzivně pro Vás mám hezký řadový dům do kterého se stačí jen nastěhovat a bydlet.

Jedná se o řadový dům o dispozici 5+kk zkolaudovaný v roce 2013. Dům je ve velmi dobrém udržovaném stavu a nachází se v klidné zástavbě řadových domů. Jedná se o krajní dům, který je větší má další vjezd. Dům má hezký velký pozemek včetně dalšího zázemí. Velmi rádi určitě využijete přístřešek pro úchovu nářadí.

V 1.NP je elegantní a funkční zádveří s botníkem a věšáky. Dominantní a krásnou části domu je denní prostor s kuchyní, jídelnou a prosvětleným obývacím prostorem. V obývacím prostoru je vstup na terasu a do zbylé části zahrady. Naleznete zde také krbová kamna a moderní schodiště, kterým se dostanete do 2.NP. Kuchyňská linka na míru je včetně vestavných spotřebičů. Celý prostor působí velmi vzdušným a příjemným dojmem.

V 1.NP dále naleznete koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, samostatný pokoj orientovaný do zahrady a technickou místnost s kotelnou.

Do 2.NP se pohodlně dostanete po velmi hezkém schodišti. Nacházejí se zde tři samostatné neprůchozí ložnice a šatna. Dvě ložnice jsou s výhledem do zahrady. Koupelna a poslední ložnice jsou směrem do klidné slepé ulice. V jedné z ložnice je také velká vestavná skříň na míru. Všechny pokoje jsou vymalovány stejně jako celý dům. V domě je dostatek úložných prostorů. Krásná velká koupelna s denním světlem má vanu a velké zrcadlo s umyvadlem. V koupelně je dále závěsná toaleta, samostatný bidet, a topný žebřík.

Zahrada nabízí příjemný prostor pro odpočinek, rodinné aktivity či zahradničení a nový majitel bude mít možnost realizace dle vlastních představ. Svojí velikostí je tak akorát a určitě to ocení všichni co chtějí raději grilovat, odpočívat než trávit mnoho času pouze její údržbou. Pohodlně zde umístíte bazén, případně altánek s terasou a podobně.

Na pozemku se dále nachází prostorný zahraní domek, přístřešek na dřevo. Na pozemek je také možný vjezd přes posuvná vrata s přípravou na el. posuv.

Dům je aktuálně vyklizen a připraven pro nového majitele. Zařízením a použitými materiálem, který je moderní a neutrální si následně můžete dům upravit dle svých představ. Určitě také oceníte dostatek zásuvek včetně datových ve všech pokojích.

V celém domě je podlahové vytápění. V domě je také krbová vložka, kterou je možno propojit s akumulační nádobou, která slouží pro ohřev vody a topení.

Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě. V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkém okolí jsou dále dětská hřiště, školy, školky, lékaři , ochody a restaurace.

Prohlídku domu můžete provést rovnou on-line, v případě dalšího zájmu Vás rád uvidím na prohlídce osobně. Rád Vám také pomohu s financováním domu. Pro bližší informace mne prosím kontaktujte.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Václav Adamčík
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 604 767
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: vaclav.adamcik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP82967
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
135 m²
Plocha parcely:
580 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
12. 6. 2023
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
98 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C