RE/MAX vzdělává realitní odbornou veřejnost

Realitní mág Richard Robbins ovládl Prahu

Pátek 13. jako nešťastný den? Ale vůbec! Pro skoro 500 realitních makléřů to byl den plný zážitků, zkušeností a nových výzev. Díky RE/MAX Akademii přijela do Prahy kanadská realitní legenda Richard Robbins. Kongresové centrum tak po vystoupení Toma Ferryho poznalo další špičku zahraniční realitní scény.

A jaké byly ohlasy kolegů, kteří akci navštívili? Nejvíce skloňovanými tématy bylo využití nových technologií a práce se svým okolím. Vše se neustále posouvá a udržet krok s novým prostředím je stále těžší. Jen jsme se naučili využívat jeden nástroj, objevila se celá řada nových. Některé nám život umí usnadnit, jiné jsou už zbytečně sofistikované. Každý z těchto nástrojů však dokáže nabídnout trochu nový pohled a rozšířit okruh oslovených. Podobně rezonovalo i téma práce s databází.

Richard také na konkrétních studiích předvedl celou řadu triků, které umožní výrazně lépe pracovat s potenciálními klienty při každodenní komunikaci. Každý den totiž přináší příležitosti, jen je třeba je správně využít. Proto také během volných chvil mezi kolegy neustále zaznívalo, jaké nápady a tipy z přednášky zavedou do praxe či budou dalším tématem na poradách v kancelářích. Vnitřní zápal a nadšení byly patrné na každém kroku. Kromě toho samozřejmě došlo na vzájemné setkávání, výměnu zkušeností kolegů napříč realitním trhem.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo atraktivní nabídku kurzů pro odbornou veřejnost zpestřit takovou třešničkou na dortu, jako byl Richard Robbins. Zároveň je to pro nás svým způsobem závazek. Chceme tento vysoký standard i do budoucna zvyšovat,“ dodala Andrea Dvořáčková, ředitelka RE/MAX Akademie.

Věříme, že jste si akci užili a těšíme se na další podobné setkání!