Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 154 m², Broumy (ID 023-NP06268)

ulice U Dvora, Broumy mapa

5+
154 m2
823 m2
3
Exkluzivně Prodáno

Bydlení v přírodě s dostupností na hlavní město Prahu

Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi rodinný dům po velmi zdařilé celkové rekonstrukci v exkluzivní lokalitě - na okraji nádherných křivoklátských lesů ve střediskové obci Broumy. Především klid a pohoda, okolní zalesněné kopce CHKO Křivoklátsko, výhled na louku a Úpořský potok jsou devizou tohoto místa. Veškerá občanská vybavenost, vč. základní a mateřské školy, a dostupná dojezdová vzdálenost do Berouna a na dálnici D5 do Prahy činí z tohoto místa velmi zajímavou lokalitu k bydlení.

Dům o dispozici 5+1 je postavený na pozemku o rozloze 823 m2, s tím, že je v jeho severní části zasazený do svahu. Velmi příjemných je více jak 154 m2 celkové užitné plochy domu. Celý dům byl velmi pečlivě revitalizován – je zateplený, má novou střechu, plastová okna, dveře, vnitřní rozvody elektřiny a vody, nové podlahy, koupelnu i rozvody tepla. Topí se elektrokotlem nebo krbovými kamny, která jsou napojena na topný systém. Moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči je laděná do hnědých a smetanových tónů. Na nové majitele čeká již jenom úprava zahrady.

Obytná část domu se nachází v patře a kromě sociálního zázemí – koupelna se sprchou a samostatné WC, je tu kuchyně a velkorysý obývací pokoj, orientovaný na jih. Téměř celá prosklená stěna se vstupem na balkón Vás přiblíží okolní přírodě. Nová kuchyňská linka je vyrobena na míru a osazená vestavěnými spotřebiči. V dalším patře se nalézají dvě ložnice. Větší z nich má vstup na lodžii a je orientována také na jih.

V přízemí vznikl po rekonstrukci další obytný prostor. Dvě místnosti, technická místnost a malý sklep. Je tu také přímý vstup na zahradu. Tyto prostory je možné využít jako letní byt nebo jako pracovní prostory pro kutily.

Dům je napojený na kanalizaci a na studnu, tak jako všechny domy v okolí.

Středisková obec Broumy se nachází v CHKO Křivoklátsko asi 18 km od Berouna. Je zde veškerá občanská vybavenost – obchody, ZŠ, MŠ, ordinace stomatologa, pošta, lehkoatletické hřiště s tenisovým kurtem a fotbalové hřiště. Vyhlášený pivovar a hospůdky, vesnické spolky a opravdu bohatý společenský život. Jedná se o rekreační lokalitu a v okolních lesích je množství turistických tras i cyklostezek. Nedaleká Berounka a hrady Křivoklát, Točník a Žebrák umocňují krásu tohoto místa.

Nemovitost bude prodána nejvyšší nabídce.

Objednejte si ještě dnes termín a čas prohlídky, budeme se na vás těšit!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP06268
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
154 m²
Plocha parcely:
823 m²
Druh objektu:
Montovaná
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
83 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
E