Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 72 m², Praha 6 - Veleslavín (ID 273-NP02187)

ulice Adamova, Praha 6 – Veleslavín mapa

kk
3x
72 m2
3/6
Exkluzivně Prodáno

Byt 3+kk hned u metra Nádraží Veleslavín

Pokud sháníte dobrou dostupnost do centra Prahy, pak pražským Veleslavínem určitě nemůžete nic zkazit. Hned u domu (156 m) se nachází Nádraží Veleslavín, které tak trochu napovídá, že tam najdete vlak, autobus, metro, a dokonce i tramvaj. Díky tomu se vy a vaše děti bez problému dostanete tam, kam budete potřebovat. I na pražské letiště.

Naše nabídka bytu se nachází v bytovém domě na adrese Adamova 9, který byl postaven v roce 2011. Do domu vejdeme přes automatické dveře, vyjedeme výtahem do 3. patra a vstoupíme do prostorné chodby, kde se ani po příchodu více lidí najednou nebudete mačkat.

Byt disponuje prostorným a světlým obývacím pokojem který disponuje celkem 4 okny. Je orientovaný na sever, což znamená, že v místnosti, kde jako rodina budete trávit nejvíce času, bude příjemně i v horkých letních měsících.

Na chodbě je vstup jak na samostatnou toaletu, tak i do koupelny, kde se nachází druhá toaleta. Mimo jiné je zde prostor na pračku se sušičkou, umyvadlo a plynový kotel, který zajišťuje ohřev vody do všech kohoutků i radiátorů.

Obě ložnice jsou orientované na jih. I z toho důvodu jsou zde přípravy na klimatizaci. Ty ale původními vlastníky nebyly realizovány. Jestli se do realizace vrhnete, to už necháme na vás. Balkón je přístupný pouze z větší ložnice a je orientovaný do klidného vnitrobloku. Menší ložnice je užší a tak se spíše nabízí jako dětský pokoj, pracovna či šatna.

Chodba umí nabídnout prostor minimálně pro jednu vestavěnou skříň. Úložné prostory určitě oceníte i ve formě komory přímo v bytě, případně ve formě sklepu v prvním podzemním podlaží domu.

Podlahy a dveře jsou stejně jako okna dřevěné. Určitě ale musím upozornit, že podlahy budou potřebovat minimálně znovu přeskládat a přebrousit. Pak budou moc pěkné a určitě ještě po dlouhou dobu poslouží.

Co se týče parkování, tak stejně jako sklep jej najdeme v prvním podzemním podlaží budovy. Nachází se na zakladači. Garážové stání je za příplatek 500.000 Kč. Sklep se také nachází v suterénu domu a je již zakomponován v ceně bytu.

Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se mi ozvat pro individuální termín prohlídky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Artem Saykin
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 538 643
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: artem.saykin@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02187
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
72 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
72 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C