Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 200 m², Montesilvano (ID 331-NP00168)

Montesilvano – část obce mapa

500 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
200 m2
400 m2
3
Exkluzivně

Luxusní dům 4+kk, Itálie

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům nacházející se v rezidenčním komplexu Giardino degli Aranci, hned na začátku obce Montesilvano. Jedná se o nádherný řadový dům na konci ulice. Tento třípodlažní dům s vnitřním výtahem byl kompletně zrekonstruován do nejmenších detailů a rozkládá se na ploše 200 m².

V přízemí najdete kuchyň, obývací pokoj s termoventilačním krbem, koupelnu, verandu a zahradu, kde je umístěn americký plynový gril Broil King zabudovaný do kompletního bílého krionového stolu se dřezem. V prvním patře se nachází hlavní ložnice, prostorná šatna, kancelář, koupelna a obvodový balkón. Ve druhém patře naleznete ložnici, koupelnu a malou terasu.

Dům je vybaven klimatizací, systémem domácí automatizace, kamerami a alarmem. Z každé místnosti lze obdivovat dechberoucí výhled na moře.

K nemovitosti patří také garáž o výměře 27 m². V rámci komplexu je k dispozici společný bazén. Tato exkluzivní nemovitost nabízí neopakovatelný luxus a komfort pro náročné klienty hledající dokonalé bydlení s výjimečným výhledem a vybavením.

Díky své vynikající poloze v oblasti s celoročně stálým počasím bez extrémních teplot a v blízkosti pláže je tato nemovitost ideální volbou celoroční pohodlného bydlení.

Vaše spokojenost je naší prioritou!
Poskytujeme kompletní podporu při nákupu nemovitosti včetně jazykového a právního poradenství. V ceně je zahrnuta provize, DPH, notář i daň z převodu nemovitosti. Neplatíte již žádné další skryté poplatky. Prodejem nemovitosti však naše spolupráce nekončí, našim klientům zajišťujeme taktéž i poprodejní servis. Od přepisu energií, odpadů, daně z nemovitosti až po doporučení obchodu s nábytkem či dobré restaurace.

Slunce, moře, pláž, dobré jídlo, prázdniny, relax a zábava, to vše nabízí Montesilvano, které sousedí s Pescarou, moderním městem s krásným centrem se spoustou obchodů, barů a restaurací.

Region Abruzzo, kde se Pescara nachází, nabízí jak písčité moře, tak i hory se zimním lyžováním vzdálených pouhou hodinu jízdy autem.

Zaujala Vás naše nabídka?
Neváhejte mne kontaktovat, ráda Vám na vše odpovím.
Osobně se na Vás budu těšit v Montesilvanu.
Cena:
500 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00168
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
200 m²
Plocha parcely:
400 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
18. 4. 2024
Garáž:
Ano
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G