Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 284 m², Kryry (ID 032-NP08084)

ulice Tovární, Kryry mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
284 m2
781 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu Kryry

Hledáte ideální místo pro Vaši početnou rodinu? Tak právě pro Vás mám ideální nabídku.

Dovolte mi Vám představit rodinný dům o velikosti 6+kk s přilehlou zahradou na pozemku o rozloze 828 m2 ve městě Kryry.

Jedná se o samostatně stojící rodinný dům, který prošel v předchozích letech rozsáhlou rekonstrukcí. Zahrada domu je kompletně oplocena novým betonovým plotem, který zajistí novým majitelům dostatek soukromí nejen v letních dnech. Dům má zateplenou střechu a fasádu. V celém domě je nová elektrická, vodovodní instalace a tepelná instalace. Vytápění a ohřev vody zajišťuje elektrický kotel. Objekt je dále napojen také na kanalizaci.

Zahrada o velikosti 828 m2 je udržovaná a nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a zahradní aktivity. Na zahradě se nachází terasa, ideální pro posezení venku nebo grilování, a také rozestavěný zahradní domek, který může sloužit jako venkovní úložný prostor nebo dílna.

V přízemí domu se nachází technická místnost, garáž a moderně vybavená koupelna s vanou, samostatným sprchovým koutem a toaletou. Dále je zde místnost, která sloužila současným majitelům jako fotoateliér, kterou lze využít jako společenský nebo skladovací prostor, její využití je čistě na Vašem uvážení.

V prvním patře se nachází prostorný obývací pokoj propojený s nově vybudovaným kuchyňským koutem a jídelním prostorem se vstupem na terasu. Designové prvky skvělé pasují do moderního interiéru. Dále se v tomto patře nachází ložnice, šatna (kterou lze využít jako plnohodnotný pokoj) a koupelna s vanou a WC. V koupelně je také prostor pro sušičku a pračku.

Druhé patro nabízí dva samostatné pokoje, přičemž jeden slouží jako dětský pokoj a druhý jako druhá ložnice. Naleznete zde také úložnou místnost, která může sloužit jako šatna či menší pracovna.

Dům se nachází v obci Kryry, která poskytuje klidné a příjemné prostředí pro rodinný život. V obci najdete veškeré potřebné občanské vybavenosti, včetně obchodů, restaurací, škol, letního kina a lékařského zařízení. Okolí obce je obklopeno krásnou přírodou a nabízí možnosti pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.

Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností veškerého občanského vybavení. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Budu se těšit
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Pavel Hassman
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 024 888
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: p.hassman@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08084
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
284 m²
Plocha parcely:
781 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
2
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
120 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G