Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 240 m², Varnsdorf (ID 312-NP00030)

ulice Novoměstská, Varnsdorf mapa

5 490 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
240 m2
2834 m2
4
Exkluzivně Zlevněno

Prodej RD o dispozici 7+1 s prostornou zahradou v obci Varnsdorf, okres Děčín

Nabízíme vám ke koupi krásný dům o dispozici 7+1 s prostornou zahradou v obci Varnsdorf, okres Děčín.
Samotný dům se nachází v klidné části města mimo hlavní silnice. Bydlení je zde velmi klidné bez narušení soukromí. Dostupnost do města je do cca 15 minut chůze pěšky s veškerou občanskou vybaveností.
Dům je rozdělen do celkem 4 pater, kdy jedno tvoří kompletní podsklepení domu. Zde najdete veškerou technologii pro vytápění. Na výběr je zde jak využití automatického kotle na tuhá paliva pro dřevo a uhlí se zásobníkem na 5 dní anebo kondenzační plynový kotel. Zajímavostí je i vlastní vodárna s filtry s vodou z vlastní studny, která zajišťuje kompletní zásobení domu vodou a tím odpadající náklady za vodné a stočné. K domu náleží i tříkomorový septik, který funguje na základě postupného protékání odpadní vody 3 oddělenými komorami. Postupně dochází k oddělování plovoucích nečistot a rozkladu. Prostor sklepu je rozdělen do několika místností pro uložení věcí a je zde vstup jak přímo z domu, tak z prostoru zahrady. Další tři patra jsou určena pro samotné bydlení nebo k využití jako kanceláře, kdy první patro je přímo jako kancelář zkolaudováno. K přízemí je navíc přímý vstup na zimní zahradu, která je zde opravdu rozsáhlá a krásná. V prvním patře je k dispozici navíc terasa se vstupem přímo z kuchyně a vrchní patro disponuje navíc úložnými prostory a vstupem na půdu. K domu náleží i garáž.
Pro lepší představu o rozložení místností využijte naše 2D nákresy s popisem a metráží jednotlivých místností, příp. využijte virtuální prohlídky a pomalu se projděte po celém domě. Upozorňuji, že v této prohlídce můžete využít i několik výstupů z domu a rozhlédnout se jak po zahradě tak před domem nebo terase příp. využijte naši fotodokumentaci.
Za zmínku stojí i zateplení domu 6 cm izolací, střecha s krytinou Bramac–pálené tašky, plastová okna v dekoru ořech-bílá, izolace vnitřní pokojů v horním patře, podlahy – dřevo, dlažba, pvc. Další možností je i využití komínu s dvěma průduchy a umístění tak další možnosti vytápění v podobě krbových kamen.
Co zde určitě nadchne je velká zahrada, která nabízí plno možností vlastního vyžití. Najdete zde jak prostorné travnaté plochy, tak místa se vzrostlými stromy. Je zde i velká kůlna pro umístění nářadí nebo techniky, která má dvě podlaží. Dále tu najdete příjemné místo pro posezení umístěné uprostřed zahrady a tím zajištěný rozhled jako po celé zahradě tak i na dům. Místo je to útulné a pro odpočinek nebo oslavu přímo stvořené. Další zajímavostí této zahrady je i zadní část se vzrostlými smrky, kde můžete nalézt i houby pro svou potřebu. Je zde umístěna i zadní brána pro přivezení nebo odvoz materiálu. Zahradu ocení i vaše děti, které mají možnost velkého prostoru pro hraní, a přitom budou v bezpečí domova.
Samotné město se nachází blízko hranic s dobrou dostupností do velkých měst jako jsou Drážďany nebo Žitava. Jsou zde dvě vlaková nádraží, autobusové nádraží s pravidelnými linkami do Liberce, Děčína a Prahy.
Cena:
5 490 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně všeh poplatků a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 490 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Pánek
RE/MAX Premium
Husova 579
Kralupy nad Vltavou, 27801
Česká republika
Tel. na makléře: +420 606 064 696
Tel. do kanceláře: +420 800 200 205
E-mail: jan.panek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 312-NP00030
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
240 m²
Plocha parcely:
2 834 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
16. 9. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
94 m²
Plyn:
Individuální
Sklep:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G