Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 85 m², Osek (ID 273-NP02569)

Osek, okres Strakonice mapa

2x
85 m2
764 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Bývalá zámecká hájenka v Oseku pro milovníky přírody a soukromí

Snili jste někdy o tom, jaké by bylo vlastnit chalupu na samotě, mít své místo, kde budete mít naprostý klid? A co kdybychom Vám nabídli ne jen tak nějakou chalupu - ale historickou zámeckou hájenku, která patřila k zámku v Oseku u Radomyšle na Strakonicku?

Tato hájenka, ze které máte na zámek výhled, se sice nachází na samotě, ale zároveň v dosahu lidských sídel, když vám lidé začnou chybět nebo když vám dojdou zásoby. Obec Osek, kde najdete obchod se smíšeným zbožím, je asi kilometr odtud. A kdybyste kolem sebe potřebovali ještě více lidí nebo větší nákup, autem to máte čtvrt hodiny do Strakonic nebo do Písku.

V hájence, která se nachází na vlastním pozemku o velikosti 764 m2, najdete obytnou část a pak dílnu - v bývalé maštali. Podlahy jsou z dubového dřeva, v některých částech najdete kamennou dlažbu. Do hájenky není zavedena elektřina; můžete si ji zajistit např. pomocí elektrocentrály, jeden z bývalých majitelů zde provozoval větrnou elektrárnu. Na pozemku se nachází kamenná studna, voda není rozvedena do domu. Pro vytápění jsou k dispozici dvoje kamna na pevná paliva, vaření na plynovém sporáku. V horním patře je půda, k bydlení se zatím využívá jen přízemí.

Pokud se hájenka stane Vaší základnou, ve zdejší krajině plné památek budete mít stále co objevovat... Oblíbeným cílem procházek se může stát třeba židovský hřbitov, ležící také osaměle v lesíku na opačné straně Oseka. Pochováni jsou tu mezi jinými prarodiče Franze Kafky. Po žluté turistické značce pak dojdete k nádhernému baroknímu kostelu sv. Jana Křtitele v Radomyšli, jehož stavbu řídil architekt Anselmo Lurago. Do městečka Vás pak dovede historická křížová cesta se žulovými zastaveními.

Máte rádi soukromí a toužíte mít na své chalupě kolem sebe jenom přírodu? Pak tato hájenka s historií může být pro Vás ta pravá.

Chcete si to ověřit na místě? Zavolejte mi, ráda Vás uvítám na prohlídce.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Ivana Bémová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 806 313
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: ivana.bemova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02569
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
85 m²
Plocha parcely:
764 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Počet bytů celkem:
1
Celková plocha:
85 m²
Zastavěná plocha:
132 m²
Plyn:
Individuální
Počet parkovacích míst:
3
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Samota
Vybaveno:
Ano