Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví 33 m², Železná Ruda (ID 111-NP07524)

ulice Klostermannovo náměstí, Železná Ruda mapa

51 350,00 € ( za nemovitost)
ENehospodárná

kk
1x
33 m2
1/3
Exkluzivně

Prodej apartmánů do OV, 33m2 s balkonem, kuchyňkou

Exkluzivně nabízíme k prodeji apartmány v apartmánovém resortu Predigtstuhl v obci Sankt Engelmar v Bavorském lese v SRN.
Sankt Engelmar leží v nadmořské výšce 808 m.n.m a zve k rozmanitým aktivitám, odpočinku a rodinné dovolené. Mírné kopce a majestátní hory charakterizují tuto rekreační oblast Bavorského lesa.
Sankt Englmar - státem uznávané klimatické lázně a středisko zimních sportů v přírodním parku Bavorský les. Horská obec slibuje odpočinkovou i aktivní dovolenou v nádherné nízkohorské krajině Bavorského lesa v létě i v zimě.
Sankt Englmar s místními horami Pröller, Knogl, Predigtstuhl, Hochberg a Hirschenstein - všechny vysoké přes 1 000 m, lesem přímo před dveřmi prázdninového domu, 125 km značených turistických tras v létě a asi 50 km vyčištěných turistických tras v zimě, hosté zde najdou ideální místo pro dovolenou. V přírodě blízkém lázeňském parku s různými vodními zařízeními, Kneippovými bazénky, 4,5 km pěších stezek s mnoha lavičkami, dětským hřištěm. Zážitkový statek "Alte Mühle" (Starý mlýn) je začleněn do lázeňského parku v typické venkovské stavební kultuře, s dětským hřištěm, historickým vodním mlýnem, kamennou pecí na pečení a statkem s mlýnskou místností a obchodem na statku.
Atrakcí pro malé i velké je sáňkařský a volnočasový ráj s letní sáňkařskou dráhou, horskou dráhou, létající liškou, adventure golfem, mega skluzavkami, tubingovou dráhou a mnoha dalšími atrakcemi, např.WaldWipfelWeg", stezka v korunách stromů ve výšce 30 metrů. Přilehlá naučná stezka je výstavní a smyslová zahrada pro malé i velké. Novinkou je "Dům na hlavě" - ponořte se do "světa vzhůru nohama". Od srpna 2015 vás zavedeme do "světa vnímání". Navštivte Bayerwald Xperium v budově "Alter Pfarrhof", hned nad kostelem.
V Predigtstuhl Resortu nabízíme k prodeji 37 apartmánů (viz ceník). Apartmány jsou dispozičně 1+kk o výměře 33m2. Každý apartmán má příslušenství, balkon nebo terasu, malou kuchyňku. Apartmán je zařízený nábytkem (vybavení je: malá kuchyňka, jídelní stůl, dvoupostel, gauč, skříně. V zádveří je odkládací prostor (šatna)
Apartmán kupujete do osobního vlastnictví a máte ho zapsaný v katastru nemovitostí. Spolu s jednotkou kupujete podíl na společných částech budovy a pozemcích.
Apartmán užíváte dle vlastního uvážení. např.ho máte pouze pro osobní potřebu nebo potřebu vašich příbuzných a známých. Můžete ho také pronajímat přes ubytovací portály např. Booking.com, Airbnb, Chalupy.cz apod. Měsíční poplatky stanovené správcem jsou za apartmán ve výši 268,-EUR.
Prohlídky objektu nebo další informace u makléře zakázky nebo na apartmanybavorskyles.cz
Cena:
51 350 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Poslední volný apartmán za tuto cenu! k ceníkové ceně se připočítávají převodní poplatky ve výši 6,5%
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Karel Exl
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 832 802
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: karel.exl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07524
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
33 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
13. 10. 2023
Užitná plocha:
33 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E