Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 274 m², Holoubkov (ID 292-NP00546)

Holoubkov, okres Rokycany mapa

13 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
274 m2
604 m2
2
Exkluzivně

Aktualizace ceny, Novostavba - dvojdomek

Hledáte nový domov, který kombinuje pohodlí městského života s klidem venkova a okouzlujícím prostředí brdských lesů? Máme pro vás skvělou nabídku!
V exkluzivním zastoupení nabízím novostavbu v obci Holoubkov. Dům je ideální pro větší rodinu, nebo i případně jiné možnosti, jako je pronájem.
Nemovitost je rozdělena na dva samostatné byty o dispozici 5KK, z nichž každý byt má samostatnou přípojku, a jsou tedy ekonomicky na sobě zcela nezávislé, proto je ideální nejen pro rodiny, ale i pro případné podnikání, kde je možnost druhý byt například pronajmout.
V prvním podlaží se nachází kuchyně spojená s jídelnou a obývacím pokojem, ze kterého vstoupíte na venkovní terasu, odkud je překrásný výhled na Brdy. V přízemí najdete i pracovnu a menší koupelnu. V druhém patře tohoto domu se nachází ložnice, dva dětské pokoje, koupelna a samostatná toaleta. Byty jsou zrcadlově otočené.
Samostatný elektrokotel pro každý byt zajišťuje podlahové vytápění a ohřev vody. Atmosféru rodinné pohody doplňuje i krb, který má výkon 11 kW. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Plyn sice do domu zaveden není, ale plynová přípojka je na hranici pozemku. Novostavba je postavena tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější obyvatele s důrazem na ekonomickou výhodnost. Měsíční zálohy na energie jsou 5.000 Kč na jednu bytovou jednotku.
Jednou z výhod tohoto domu je zahrada o rozloze 604 m2, která navazuje přímo na budoucí terasu domu. Zahrada je zčásti oplocena betonovým plotem, což zajištuje plné soukromí pro majitele.
V současné době není okolí domu kompletně upraveno, to čeká na nové majitele, kteří si okolí upraví dle vlastních představ.
Tato moderní novostavba domu je v dokonalém stavu a vybavena tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější požadavky. S celkovou zastavěnou plochou 171 m2 u užitnou plochou 342 m2 budete mít k dispozici prostor na vše, co si budete přát. Součástí nemovitosti je také rozhlehlý pozemek o celkové rozloze 604 m2, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a venkovní aktivity.
Obec Holoubkov se nachází v lokalitě, jen 20 minut od Plzně a 35 minut od Prahy, přičemž sjezd z dálnice D5 je vzdálený pouze 2 km. I přes svou bohatou občanskou vybavenost v obci vám Holoubkov nabídne klidnou atmosféru, krásné okolní lesy a úchvatné výhledy na Brdy.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorné a klidné bydlení, vícegenerační soužití či možnost podnikání.
Neváhejte zavolat pro více informací a domluvit si schůzku. Přijďte si nemovitost prohlédnout, ráda vás tímto neobyčejným domem provedu a předám další informace.
Samozřejmostí nabídky prodeje této nemovitosti je zajištění kompletního realitního servisu a případného financování.
Cena:
13 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

13 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Anita Bebr
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 659 018
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: anita.bebr@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00546
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
274 m²
Plocha parcely:
604 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
30. 11. 2023
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
171 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G