Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 875 m², Jevíčko (ID 111-NP07619)

Jevíčko – část obce Zadní Arnoštov mapa

875 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku Zadní Arnoštov

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v lokalitě Zadní Arnoštov, která se nachází v části obce Jevíčko v okrese Svitavy. Tento pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu či jiného bydlení dle vašich představ.

Celková plocha tohoto stavebního pozemku činí 875 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich plánů. Zastavěná plocha je zatím nevyužita, čímž máte možnost vytvořit si vlastní oázu klidu a soukromí. Ideální ke stavbě rekreačního objektu.

Lokalita Zadní Arnoštov je atraktivní pro svou klidnou atmosféru a příjemné okolí. V blízkosti se nacházejí veškeré potřebné občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody a zdravotnické zařízení. Díky dobré dostupnosti do okolních měst je zajištěno pohodlné a rychlé spojení.

Výhodou tohoto stavebního pozemku je jeho strategická poloha, která nabízí nejen vynikající dostupnost, ale také blízkost přírody. Okolní krajina je vhodná pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity, díky čemuž si můžete užít spoustu volnočasových aktivit.

Přemýšlíte-li o výstavbě vlastního domova či investici do nemovitosti, tento stavební pozemek v Zadním Arnoštově je skvělou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a zorganizujeme prohlídku, abyste si mohli osobně prohlédnout a ocenit potenciál tohoto stavebního pozemku.
Cena:
1 000 CZK / za m2
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jiří Chládek
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 280 830
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: jiri.chladek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07619
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
875 m²
Druh stavby:
Ostatní
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
31. 12. 2023
Umístění objektu:
Centrum obce