Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 300 m², Broumov (ID 211-NP03797)

ulice Luční, Broumov – část obce Velká Ves mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
300 m2
612 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej řadového rodinného domu se zahradou 454m2 v Broumově

Tento dům je ideální pro dvougenerační bydlení nebo pro ty, kteří hledají možnost kombinovat bydlení s drobným podnikáním. Nový domov v něm mohou najít rodiny s dětmi i seniory i rodiny s domácími mazlíčky.

Představte si domov v klidné zóně Broumovska. Domov, kde je spousta prostoru pro všechny jeho obyvatele a dostatek míst, které zaručí soukromí každého z nich.

Jde o cihlový řadový rodinný dům se zastavěnou plochou 101 m², se 3 podlažími s celkovou plochou 300 m² a krásnou zahradou. Před domem je plocha na parkování o ploše 57 m², pro 2 auta.

V 1. PP (suterén) najdete sklep, kotelnu, prádelnu a další technické místnosti. Tyto prostory lze po úpravě částečně využít např. jako podnikatelské zázemí. Přímo můžete vyjít na zahradu.
V 1. NP (přízemí) najdete 3 pokoje a sociální zařízení. Do jednoho z pokojů je přivedena voda, jako příprava na kuchyňský kout. V největší místnosti přízemí se můžete ohřát krbem a současně z ní můžete vyjít přes terasu přímo na zahradu. V tomto podlaží je také garáž.
V 2. NP (1. patro) je prostorný byt se 3 místnostmi a samostatnou kuchyní, spíží, sociálním zařízením a lodžií směrem do zahrady. Nádherný výhled na zahradu se snoubí s výhledem na impozantní barokní broumovský klášter.
Shrneme-li to, v domě je 6 obytných místností, kuchyň, garáž, sociální zařízení a technické místnosti v suterénu. Lze jej obývat hned, ale zejména přízemí předpokládá rekonstrukci, kterou je však možné dělat postupně. Samozřejmě pro náročnější klienty je tu varianta rekonstruovat si jej kompletně podle svých představ.

Zahrada za domem (454 m²) je ideálním místem pro zábavu, relaxaci a praktické využití. Bazén je skvělým místem pro osvěžení a zábavu v horkých letních dnech. Zahradní domek poskytuje ideální prostor pro uložení zahradního náčiní, ale je připraven i na chov drobného zvířectva. Pro milovníky uzení a grilování tu je venkovní udírna a skleník poskytuje možnost pěstování vlastní bio zeleniny či květin. Zahrada, na kterou můžete vstoupit jak ze sklepních prostor, tak z krbové místnosti v přízemí, se jistě stane prostředím pro zábavu, pohodu i užitečnou činnost.

Útulné teplo zajišťuje plynový kotel s průtokovým ohřevem vody, který lze ovládat na dálku přes mobilní aplikaci. V přízemí je v zadní místnosti krb a v patře můžete přitápět také kamny. Dům je napojen na veřejný vodovodní řád a kanalizaci. Elektřina je v mědi 230/400 V. Na domě byla před cca 15 lety vyměněna střecha, některé radiátory a okna v prvním patře.

V blízkosti najdete školku, školy a lékaře, tak důležité zejména pro rodiny s dětmi. V Broumově je také nemocnice. Místní restaurace a kavárny lákají k společenskému setkávání.

Na louku a do lesa je to kousek. V okolí je možné vychutnávat si přírodní, kulturní a turistické krásy CHKO Broumovska. Broumovsko je překrásné místo pro rodiny s dětmi i pro aktivní seniory.

Můžete tu najít nádherné a klidné místo pro život.

Pro více informací a pro zážitek přímo na místě mě neváhejte kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize pro RK.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Radka Hejlová Nepustilová
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 771 177 598
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: radka.hejlovanepustilova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 211-NP03797
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
300 m²
Plocha parcely:
612 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Bazén:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
454 m²
Zastavěná plocha:
101 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Sklep:
Ano (50 m²)
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G