Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 32 m², Montesilvano (ID 331-NP00124)

Montesilvano – část obce mapa

127 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
32 m2
10/11
Exkluzivně

prodej bytu 2+KK, 37 m2

Vítejte ve svém azurovém snu! Tento úchvatný byt na desátém patře s výtahem nabízí nepřekonatelný výhled na moře. Nabízíme jedinečný apartmán v první řadě u moře v oblíbené lokalitě Montesilvano nedaleko města Pescara s letištěm 12 km. Tento exkluzivní byt 2+kk o rozloze 37 m² vás okouzlí svým úchvatným výhledem na moře kde se můžete hýčkat každodenní oázou klidu. Nachází se v moderním domě s výtahem na 10. patře, nabízí pohodlné bydlení a strategickou polohu dole s recepcí což je velká výhoda. Přímé lety z Prahy a Krakowa 3 krát týdně prostřednictvím nízkonákladové letecké společnosti Ryanair. V tomto domě máme byt kde trávíme většinu času takže je možnost se na nás kdykoliv obrátit.

Apartmán je plně vybaven a vhodný pro rodiny, přičemž se nachází v srdci všech potřebných služeb. Očekávejte bistra, pizzerie, restaurace a autobusovou zastávku přímo před domem. S možností pronájmu pro turisty a blízkostí veřejného fitcentra i místního trhu s produkty, toto bydlení nabízí nejen letní zážitky, ale i pohodlí po celý rok. Region Abruzzo, s písečným mořem a horami v dosahu do 1 hodiny, dává této lokalitě jedinečný charakter.

Apartmán, kterým zaujme nejen v létě s plnou promenádou a zábavou, ale i v zimě s živým kulturním životem, je tou pravou volbou pro ty, kteří hledají ideální místo pro celoroční odpočinek. S možností nákupu nemovitosti vám pomůžeme nejen jazykově, ale i právně, a poskytneme vám komplexní poprodejní servis. Navíc v okolí najdete atraktivní destinace jako Isole Tremiti, 2 národní parky, Trabocchi sul mare, Aquapark Onda Blue, Outlet Città Sant Angelo a letiště Pescara, odkud můžete snadno dosáhnout dalších oblíbených destinací.

Máte-li zájem o nákup nemovitosti v zahraničí, ale bojíte? RE/MAX je tu pro vás. Jsme světoznámou a ověřenou značkou, která vám zaručuje jistotu a bezpečí.
 
Jsem vaším průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza.
Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou.
Otevřete si brány k novému životu plnému slunce, relaxace a nespočtu nezapomenutelných zážitků. Zajistíme vám klíče k vašemu vlastnímu ráji u moře! Naše klientela je toho důkazem kde rádi poskytneme kontakty na naše klienty.
Zaujala vás naše nabídka ?
Neváhejte mě kontaktovat.
Budu se na vás osobně těšit v Montesilvanu.
Cena:
127 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00124
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
10
Počet podlaží v objektu:
11
Podlahová plocha:
32 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Užitná plocha:
37 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano (5 m²)
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G