Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 68 m², Žatec (ID 032-NP08437)

ulice V Zahradách, Žatec mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
68 m2
6/7
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 3+1 v Žatci

Dovolte mi Vám představit nabídku prostorného a světlého bytu o rozměrech 3+1 v lokalitě Žatec, konkrétně na adrese V Zahradách. Tento bytový dům je vybaven kamerovým systémem a vstupním systémem na čipy, což zvyšuje jeho bezpečnostní standard. Dům prošel kompletní revitalizací zahrnující izolaci, novou fasádu, plastová okna a modernizaci výtahu.

Samotná bytová jednotka se nachází v 6. patře a byla nedávno rekonstruována v moderním stylu. V bytě je zděné jádro. Po vstupu do bytu Vás přivítá prostorná vstupní chodba s botníkem a menší místností, vhodnou například jako šatna. K dispozici je také koupelna s rohovou vanou a toaletou. Dále v bytě naleznete prostornou kuchyň vybavenou plynovým sporákem, elektrickou troubou, digestoří a myčkou. Kuchyně nabízí dostatek prostoru pro spotřebiče a je propojena s jídelním koutem. Byt disponuje třemi samostatnými pokoji - obývacím pokojem se vstupem do lodžie a výhledem na dětské hřiště před domem. Dále samostatnou ložnicí a třetím pokojem, který může sloužit jako dětský pokoj či pracovna. Podlahovou krytinu v bytě tvoří dlažba.

Součástí bytu je i sklepní kóje a parkování je možné přímo u domu. K dispozici je také internetové připojení s optikou od společnosti T-Mobile. Byt se nachází v lokalitě, kde centrum Žatce je v docházkové vzdálenosti. Díky vynikající dostupnosti k veřejné dopravě, obchodům, službám, školám a školkám je tato lokalita ideální pro rodinné bydlení.

Pro lepší představu o bytě je k dispozici 3D a 2D půdorys nemovitosti. V případě zájmu o více informací či o domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat telefonicky či prostřednictvím e-mailu. Naše hypoteční specialisté jsou též k dispozici pro případné poradenství ohledně financování.

Budu se na Vás těšit.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Pavel Hassman
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 024 888
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: p.hassman@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08437
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
7
Podlahová plocha:
68 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
14. 2. 2024
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G