Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 140 m², Srubec (ID 111-NP07738)

ulice Javorová, Srubec mapa

12 200 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

4x
140 m2
866 m2
1
Exkluzivně Rezervace

Srubec u Č. Budějovic (část Na Štětkách) - prodej RD s garáží, saunou a pozemkem 866m2

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům vybavený nadstandardní technologií v klidné, okrajové části obce Srubec (Na Štětkách), v dosahu MHD z Českých Budějovic, umístěný na okraji zástavby s výhledem do otevřené krajiny.

Součástí pozemku o celkové výměře 866 m2 je samostatný, pět let starý dům typu bungalov o zastavěné ploše 181 m2, jehož součástí je prostorná garáž se skladem, zastřešená pergola s letní kuchyní a sauna.

Obytná část je dispozičně řešena jako 4+kk o podlahové ploše 97 m2 a sestává se ze zádveří, chodby, dvou dětských pokojů, ložnice, technické místnosti, koupelny s vanou, sprchovým koutem a s WC, samostatného WC a z obývacího pokoje s krbem, který je posuvnými dveřmi oddělený od kuchyně s přímým vstupem do prosklené venkovní pergoly se saunou. Součástí domu je garáž (30,6 m2) se sekčními vraty na kterou navazuje místnost využívaná jako sklad o výměře 11,4 m2 se vstupem na zahradu. Dispoziční řešení domu s rozměry místností najdete na přiloženém orientačním půdorysu.

Technické parametry: Obvodové zdivo je z cihelných bloků Porotherm 30 profi + zateplení Isover EPS 20cm. Přípojka vody i kanalizace je z obecního řadu. Hlavním zdrojem energie je FVE Victron s bateriovým úložištěm s kapacitou 14 kWh a ukládáním přetoků do akumulační nádrže 860l + 160l boiler. V zimních měsících je instalovaná krbová vložka s teplovodním výměníkem do pasivních domů ROMOTOP Dynamic napojena na akumulační nádrž ( 90% výkonu do akumulace, 10% sálavé teplo), která je napojena na rozvaděč do podlahového topení/ radiátorů. Jako záložní zdroj je nainstalovaný elektrokotel Protherm 12 kW. Spotřeba dřeva při vytápění krbem s kombinací FVE je 4 m3. Součástí domu je kamerový systém.

Na oploceném pozemku s pojezdovou bránou jsou vyčleněná dvě parkovací místa před garáží. Součástí zahrady je skleník, solární sprcha, přístřešek na dříví, zavlažování zajišťuje automatická vodárna ze železobetonové nádrže na dešťovou vodu (20 m3) s vývodem do každého rohu pozemku.

Dům se prodává vybavený kvalitní kuchyňskou linkou se spotřebiči, vestavnou šatní skříní v zádveří a pokoji, saunou s elektrickými kamny s výkonem 9kW a dřevěným, ochlazovacím vědrem. Dále letní venkovní kuchyní s krbem a elektrickými předokenními žaluziemi.

Předností této nemovitosti je kromě bezvadného stavu, kvalitních technologií a nízkých provozních nákladů je také umístění na okraji zástavby s krásnou přírodou doslova „za plotem“ Kousek od domu je zastávka MHD. Komplexní občanská vybavenost je v Českých Budějovicích, ve Srubci je k dispozici MŠ, ZŠ, obchod, hospoda, obecní úřad. Dům doporučuji těm, kteří chtějí bydlet komfortně, ve vlastním a kvalitně provedeném domě a hledají klidné místo v blízkosti přírody.
Cena:
12 200 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 200 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Iva Lexová
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 606 613 028
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: iva.lexova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07738
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
140 m²
Plocha parcely:
866 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, MHD
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
685 m²
Zastavěná plocha:
181 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
165