Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví, Santa Cruz de Tenerife (ID 331-NP00152)

Santa Cruz de Tenerife – část obce mapa

257 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
4x
0 m2
2/0
Exkluzivně

Prodej bytu 4+1, 95m²

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem apartmánu o velikosti 4+1 v obci Arona, části Parque de la Reina na Tenerife. Tento byt je ideální volbou jak pro milovníky moderního bydlení v lokalitě s celoročně stálým počasím, tak i pro ty, kteří hledají výhodnou investiční příležitost.

Tento prostorný apartmán nabízí 95m² užitné plochy a soukromou terasu o rozměrech 40m². Skládá se ze dvou dětských pokojů, jedné ložnice, která má i svou vlastní koupelnu plus jedné další koupelny. Samostatnou kuchyňí s technickou místností - spíží, prostorného obývacího pokoje s jídelnou. Soukromá terasa nabízí vše, co potřebujete na odpočinek nebo posezení s rodinou či přáteli. V poledne si můžete ugrilovat něco dobrého a po obědě si pěkně dáchnout v houpací síti. Součástí je sklep, garáž a možnost využití bazénu.

V okolí, aniž byste potřebovali auto, můžete využít tenisový kurt, sportovní centrum, školku a restaurace. Kromě toho, že je tato lokalita vyhledávanou oblastí, je taky necelý kilometr od dálnice, která spojuje celý ostrov. Nachází se pouhých 15 minut od Los Cristianos a letiště Tenerife jih.

Prodejem apartmánu naše spolupráce nekončí, nabízíme i kompletní poprodejní servis. Naše makléřka žijící v této lokalitě vám pomůže/poradí se vším, co bude potřeba. Od přepisu energií, zajištění rekonstrukce až po doporučení obchodu s nábytkem či dobré restaurace.

Tato exkluzivní nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají jedinečnou nemovitost a investici v atraktivní lokalitě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Budeme se na vás těšit.
Cena:
257 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena vč. notáře, registrace nemovitosti, překladu smluv.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Tomáš Novotný
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 778 020 000
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: tomas.novotny@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00152
Dispozice:
4+1
Číslo podlaží:
2
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
12. 3. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice
Garáž:
Ano
Užitná plocha:
95 m²
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G