Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví 25 m², Montesilvano (ID 331-NP00155)

Montesilvano – část obce mapa

67 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
1x
25 m2
1/2
Exkluzivně

prodej bytu 1+kk, 25 m2 montesilvano

Vítejte ve vašem útulném útočišti v srdci Montesilvano, kde se setkává pohodlí s nádhernými výhledy na moře. Tento malebný zařízený apartmán o velikosti 25 m2 nabízí nejen kompaktní, ale také elegantní prostředí pro vaši relaxaci a odpočinek. Nachází se v klidné části města, kde můžete zažít poklidnou atmosféru a současně si užít výhody byť jen kousek od pláže. Byt se nachází asi 12 km od letiště Pescara, kde od konce března lítá pravidelná linka 3 krát týdně do Prahy a Krakowa s nízkorozpočtovou leteckou společností Ryanair.
Vstupujete do moderního prostoru, kde každý detail byl promyšlen pro váš komfort. Otevřený plán poskytuje efektivní využití prostoru a umožňuje příjemné proudění světla v celém bytě. K bytu patří i veškeré vybavení které vidíte na fotkách, skládá se z malé kuchyňky, jídelní prostor a ložnice. Nachází se v přízemí a velikou výhodou je žádné měsíční poplatky za správu budovy.
Samotná ložnice je vkusně zařízena a nabízí pohodlnou postel pro dobrý noční spánek. Přilehlá koupelna je moderně vybavena a poskytuje veškeré vybavení pro vaši hygienu a pohodlí.
Jedním z největších lákadel tohoto apartmánu je jeho umístění. Stačí pár kroků a jste na písečné pláži, kde můžete relaxovat na slunci, koupat se v moři nebo si užít vodní sporty. Okolní oblast nabízí také řadu restaurací, kaváren a obchodů, abyste si mohli užít místní kulinářské speciality a nakoupit suvenýry.
Tento apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají malebné a útulné bydlení v blízkosti moře v klidné části Montesilvano. Přijďte a prožijte si krásu italského pobřeží ve svém vlastním soukromém útočišti!
Tahle oblast je úžasná nejen v létě, kde se pak uzavírá celá promenáda a je zde opravdu plno zábavy. Koncerty, stánky, kolotoče, taneční zábavy hned u pláží, ale i v zimních měsících, kde to "žije zkrátka celý rok ". Město Pescara je moderní město s krásným centrem které nabízí mnoho obchodů, barů a restaurací.
Region Abruzzo, kde se Pescara nachází nabízí možnost nejen písčítého moře, ale také hor vzdálených do 1h, kde se dá v zimě lyžovat či jezdit na kole.

S nákupem nemovitosti Vám pomůžeme jak jazykově, tak právně vše zařídit. Poskytneme také poprodejní servis. Přihlášení ke službám( elektřina, plyn, odpady a roční daň z nemovitosti na příslušných místních úřadech)
V okolí také najdete:

Isole Tremiti- krásné ostrovy jako celodenní výlet 45 min autem.
Trabocchi sul mare- restaurace na moři a koupání v moři cca 40 min autem.
Aquapark Onda blue- 50km po dálnici
Outlet Citta Sant Angelo
Jsem vašim průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza. Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou a mohu poskytnout kontakty na spokojené klienty, kteří si již apartmán zakoupili.
Máte na mě ještě dotazy ?
V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a já se na vás budu osobně těšit na prohlídkách v Montesilvano.
Cena:
67 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00155
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
25 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
25 m²
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G