Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 73 m², Silvi (ID 331-NP00159)

Silvi – část obce mapa

195 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
3x
73 m2
2/3
Exkluzivně

Prodej bytu 3+kk, 82 m²

Vítejte v tomto luxusním a plně vybaveném apartmánu v krásném prostředí italského města Silvi přímo u moře. Apartmán o velikosti 3+kk a ploše 82 m² je ideálním místem pro ty, kteří hledají komfort a pohodlí v blízkosti pláže a moře.

Apartmán se skládá z předsíně, prostorného obývacího pokoje, který má přímý vstup na terasu a je spojen s kompletně vybaveným kuchyňským koutem, dále ze dvou stejně velkých ložnic nabízejících dostatek prostoru pro odpočinek a soukromí, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a šatny. Za povšimnutí pak stojí prostorné terasy o velikosti 32m², kde můžete třeba grilovat nebo jen tak relaxovat.

Apartmán je vybaven moderními technologiemi jako například elektrické žaluzie a topení s možností připojení k WiFi, bezpečnostní vstupní dveře, izolační okna a 2 klimatizace. Velice praktické jsou pak sítě proti komárům, které přispívají k vašemu ničím nerušenému pobytu. Součástí apartmánu je i parkovací místo o velikosti 11m² hlídané kamerovým systémem pro bezpečí vašeho vozidla.

Apartmán se prodává s veškerým vybavením, které je na fotkách, včetně velice prostorné kožené sedací soupravy Chateau d'Ax v obývacím pokoji.

Tento apartmán nabízí kombinaci luxusu, pohodlí a praktičnosti v ideální lokalitě u moře a je připraven splnit vaše očekávání.“

Silvi Marina je ideálním místem pro sluneční dovolenou plnou relaxace a zábavy. Nachází se pouhých 17 km od letiště v Pescaře, které nabízí přímé letecké spojení do Prahy a Krakova prostřednictvím nízkonákladové letecké společnosti Ryanair. Tato lokalita je známá nejen pro své krásné pláže a moře, ale i díky svých vyhlášených restaurací.

Přímo před domem se nachází nákupní středisko, lékárna, bar, zastávka a restaurace s nabídkou čerstvých ryb. Silvi Marina je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci krásného prostředí, dobrého jídla a příjemného odpočinku.

Jsem vašim průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza. Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou a mohu poskytnout kontakty na spokojené klienty, kteří si již apartmán zakoupili.

Otevřete si brány k novému životu plnému slunce, relaxace a nespočtu nezapomenutelných zážitků.

Zaujala vás naše nabídka? Neváhejte mě kontaktovat.
Cena:
195 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00159
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
73 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Dálnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Užitná plocha:
82 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G