Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 79 m², Montesilvano (ID 331-NP00160)

Montesilvano – část obce mapa

290 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
3x
79 m2
7/7
Exkluzivně

prodej bytu 3+kk,

Vítejte v tomto exkluzivním podkrovním bytě v nádherné čtvrti Montesilvana, který nabízí nejen ohromující výhled na moře, ale také panoramatický pohled na okolní hory. Tento 87 m2 byt je jako stvořený pro ty, kteří hledají spojení luxusu, pohodlí a krásného prostředí, který je vzdálený pouze 12 km od letiště Pescara s přímým leteckým spojením do Prahy a Krakova.

Již při vstupu do bytu budete nadšeni jeho prostorností a elegantním designem. Nachází se na 7. a zároveň posledním patře, což zaručuje nejen klid a soukromí, ale také úžasný výhled z vlastní terasy či okenních ploch, které září světlem a prostorem.

Jedním z výrazných předností tohoto bytu je vlastní parkovací místo pod domem, které dokonce umožňuje zakoupení garáže, což je zásadní výhoda v oblasti, kde parkovací místa jsou v ceně zlata. Užijte si tedy bezstarostné parkování a pohodlný přístup k vašemu bydlení.

Tento byt nabízí prostorný obývací prostor spojený s moderní kuchyní, dvě elegantní ložnice a pohodlnou koupelnu, která je dokonale vybavena pro váš komfort. Každý detail bytu je promyšlený a zároveň nabízí maximální pohodlí a luxus.

Díky skvělé lokalitě jste jen pár kroků od moře a veškerých potřebných služeb, jako jsou restaurace, obchody či kavárny, které dodávají této lokalitě života a energie. Byt je prodáván plně zařízený, tak jak je možno vidět na fotografiích, což zajišťuje okamžitý a pohodlný přesun do vašeho nového domova bez zbytečných starostí.

Tento podkrovní byt je tedy nejen luxusním domovem, ale také zárukou životního stylu spojeného s krásou přírody a pohodlím moderního bydlení.

Tento byt je v současné době v pronájmu za 800 eur měsíčně bez služeb a energií celoročně a nebo lze byt pronajímat pouze v létě za cca 900-1300 eur/ týdně podle období v sezóně.
Montesilvano je v létě velmi žádanou destinací, ale zdejší místní obyvatelé zde žijí po celý rok. V okolí naleznete supermarket, bary, restaurace a mnoho dalšího. Tato oblast je plná zábavy nejen v létě, ale i v zimních měsících.
Celý region Abruzzo, kde leží Montesilvano, nabízí nejen písčité pláže, ale také hory v dosahu hodiny cesty, kde si můžete užít zimního lyžování.
 
A to není vše! Máme pro vás několik dalších atrakcí v blízkosti, jako jsou krásné ostrovy Isole Tremiti, restaurace Trabocchi sul mare přímo na moři, vodní park Onda blu a outlet Città Sant' Angelo.
 
V ceně jsou zahrnuty provize, DPH, notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti.
Pomůžeme jak jazykově, tak právně, a poskytneme vám i poprodejní servis ( přihlášení na energie , odpady a roční daň z nemovitosti)
 
Jsem vašim průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza. Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou a mohu poskytnout kontakty na spokojené klienty, kteří si již apartmán zakoupili.
 
Těším se na případné dotazy a budu se na vás osobně těšit na prohlídkách v Montesilvano.
Cena:
290 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize, notářských poplatků a daně z převodu nemovitosti a přihlášení ke službám
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00160
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
7
Počet podlaží v objektu:
7
Podlahová plocha:
79 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
87 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G