Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej apartmánu 103 m², Orlické Záhoří (ID 333-NP00004)

Orlické Záhoří – část obce Kunštát u Orlického Záhoří mapa

7 950 000 Kč ( za nemovitost)

103 m2
Exkluzivně

Samostatný objekt se dvěma apartmány a velkým pozemkem

Nabízíme vám dva vybavené apartmány v kompletně zrekonstruovaném přízemním objektu bývalé celnice v Orlickém Záhoří. Dispoziční řešení je 2 x 2+1. Kolem domu je zpevněná plocha ze zámkové dlažby na posezení a parkování aut. Na oploceném pozemku o celkové výměře 2052 m2 je vedle domu také umístěn kontejner pro skladování lyží a jízdních kol.

Dům je případně možné rozšířit o další dva apartmány v podkroví, vybudováním nástavby (dřevostavby) - můžeme zprostředkovat dodavatele.

INFORMACE O OBCI
Obec Orlické Záhoří se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, rozkládá se v Orlickozáhorské brázdě, na pravém břehu řeky Divoké Orlice, při státní hranici s Polskou republikou. V obci je průjezd do Polska pro pěší, cyklisty a osobní vozidla do 3,5 t. Polské příhraničí nabízí mnoho možností pro turisty. Poloha obce umožňuje dobré podmínky pro turistiku, jízdu na kole, v zimním období můžete využívat vleky a běžecké trasy. Celoročně zde funguje systém tzv. cyklobusů a skibusů, které Vám umožní se bez problémů dostat na hřeben Orlických hor. Orlické Záhoří je jako stvořené pro rodinnou rekreaci, kde v klidném prostředí můžete strávit svou dovolenou a zároveň procestovat řadu krásných míst Orlických hor. V okolí obce se nachází několik sjezdovek a možnost ubytování i stravování. Pro milovníky koní je zde možnost agroturistiky.

AKTIVITY V OBCI:
V Orlickém Záhoří naleznete 4,5 kilometru dlouhý běžkařský okruh, který je nejdelší osvětlenou tratí pro běžecké lyžování v zemi. Trasa vede mezi místními částmi Jadrná a Bedřichovka, ale stopy vás z něj navedou také na hřebeny Orlických hor i do sousedního Polska. Provoz je zde zahájen v prosinci a končí v březnu ( záleží na sněhových podmínkách). Bát se ale jeho nedostatku nemusíte, okruh leží v nadmořské výšce nad 700 metrů a navíc na severní straně Orlických hor. Trať je obousměrná s úpravou pro klasiku i bruslení. Vstup na okruh je zdarma a díky minimálnímu převýšení je trať vhodná pro rodiny s dětmi i začínající běžkaře.

Nově otevřený Skiareál Orlické Záhoří poskytuje ideální prostředí pro rodiny s dětmi a všechny, kteří si užívají příjemné lyžování. Sjezdovka je dostatečně široká, a její délka dosahuje 1,7 kilometru, což ji činí nejdelší v celém pohoří Orlické hory. Díky modernímu systému zasněžování je zajištěno, že na sjezdovce bude dostatek sněhu téměř v jakémkoli počasí.
Cena:
7 950 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 950 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jiří Vančura
RE/MAX Advisors
Argentinská 1624/32b
Praha 7, 17000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 778 889 978
Tel. do kanceláře: +420 602 598 632
E-mail: jiri.vancura@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 333-NP00004
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
1
Plocha kanceláří:
103 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
103 m²
Zastavěná plocha:
110 m²
Počet parkovacích míst:
2
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano