Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 759 m², Tvořihráz (ID 213-NP01886)

Tvořihráz, okres Znojmo mapa

759 m2
Exkluzivně

K prodeji stavební pozemek v obci Tvořihráz

Láká Vás život na venkově? Chcete se mít kam vracet z rušného víru velkoměsta? Přejete si zařídit své bydlení bez výhrad po svém? Tak právě pro Vás tu máme řešení!!
Exkluzivně Vám nabízíme stavební pozemek s možností výstavby rodinného domu „na klíč“, v malebné obci Tvořihráz na Znojemsku.
Stavební parcela o rozloze 759m2 rovinatého a velice mírně svažitého terénu přímo vybízí k představě obývat tento krásný pozemek s domem s terasou, ze kterého si budete moci užívat každodenní výhled do okolí.
Vzniká zde malá ulice s pár novými domy, která Vám zajistí dostatečné soukromí, klid a téměř žádný provoz.
Pozemek je již plně zasíťován. Na jeho hranici najdete elektřinu, vodu, plyn i kanalizační přípojku. Příjezd k pozemku je po zpevněné komunikaci. Nechybí zde ani veřejné osvětlení a hotový nájezd ze zámkové dlažby.
Rodinný dům – model BUNGALOV S01 – nabízí jednopodlažní verzi rodinného domu o dispozici 2+KK. Zastavěná plocha domu činí 62m2, užitná pak 48m2. Tento typ bungalovu nabízí kuchyňský kout spojený s obývacím prostorem, ložnici, koupelnu s WC, technickou místnost a zádveří. Jistě uvítáte i možnost pochozí půdy pod sedlovou střechou na uložení sezonních věcí.
Dům spadá do energetické třídy "B". Jedná se o energeticky úsporné nebo nízkoenergetické domy. Samozřejmě na přání lze zhotovit i dům energeticky pasivní. Dům je zhotoven z předem připravených celostěnových panelů DMK system. Jedná se o certifikovaný stavební systém pro dřevostavby.
BUNGALOV S01 je pouze malou ochutnávkou z celkové nabídky domů firmy DOMY D.N.E.S. s.r.o.. Pokud Vám vybraný typový dům z nějakého důvodu nevyhovuje, lze Vám jej upravit na míru. Taktéž je možné nechat si dům navrhnout individuálně od projektového specialisty nebo i dle Vašeho projektu či studie. O celý proces stavby, jakožto i Vaše případné návrhy a změny se budou starat odborní kvalifikovaní pracovníci.
Firma DOMY D.N.E.S. s.r.o. je českou prosperující firmou, která staví domy již 19 let. Za sebou má více jak 300 realizovaných projektů. Samozřejmostí je i možná prohlídka výrobní haly, kde Vás majitelé rádi přivítají, podělí se o své zkušenosti a ukážou Vám jak celý proces výroby probíhá.
Cena je uvedena za pozemek, cena samotného RD v provedení „na klíč“ činí 2.950.000,-Kč. (nezahrnuje základovou desku, terasu, terénní úpravy, oplocení… viz ceník). Katalog typových domů a ceník na vyžádání u makléře.
Obec Tvořihráz je známou vinařskou obcí, nachází se na úpatí Českomoravské vrchoviny v Jevišovické pahorkatině 14km SV od Znojma.
V obci naleznete obecní úřad, mateřskou školku, poštu v blízkých Horních Dunajovicích a ostatní občanskou vybavenost ve spádovém městě Znojmě.
Kdo má rád přírodu a památky, jistě ocení tipy na výlet jako např. Starý a Nový zámek Jevišovice, vyhlášené Znojemské podzemí, či přírodní památku Mašovický lom.
Zvu Vás na prohlídku, přijďte se přesvědčit sami :)
Cena:
1 900 CZK / za m2
Poznámka k ceně:
Cena je kompletní, bez dalších poplatků!
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Simona Mášová
RE/MAX Profi Reality
Náměstí Svobody 1519/6
Znojmo, 66902
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 636 396
Tel. do kanceláře: +420 739 482 077
E-mail: simona.masova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 213-NP01886
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
759 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod