Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 237 m², Skalice u České Lípy (ID 224-NP01300)

Skalice u České Lípy, okres Česká Lípa mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
FVelmi
nehospodárná

5+
237 m2
1447 m2
2
Exkluzivně

Prodej rodinného domu s krásnou zahradou a bazénem ve Skalici u České Lípy

Nabízíme Vám ke koupi velice zajímavý a nevšední rodinný dům s krásnou zahradou a bazénem ve Skalici u České Lípy v Libereckém kraji. Skalice se nachází mezi Novým Borem a Českou Lípou přibližně 90 km severně od Prahy. Obec leží v údolí pod Skalickým vrchem a Chotovickým vrchem podél potoků Šporka a Okrouhlický.

Samotné místo je vhodné pro zájemce hledající klidné bydlení či místo pro rekreaci s již hotovou zahradou, která nabídne klid a pohodu v soukromí, dostatek zeleně a komfort vyhřívaného a zastřešeného bazénu. Tento dům má své jedinečné kouzlo, pozitivní energii a duši. Je dokonalým spojením pohodlí a elegance, ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v příjemném prostředí.

Dům byl primárně koncipován pro trvalé bydlení, mohl by však případně být využíván i k rekreačním účelům. Nachází se na klidném místě v jižní části Skalice pod Skalickým vrchem asi 7 km od Č. Lípy i N. Boru. Cesta z Prahy sem potrvá asi hodinu a 20 minut.

Jedná se o dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům členitého půdorysu, který byl postaven v roce 1996. V udržované zahradě je zastřešený bazén navazující na terasu u domu. Celá tato část vytváří příjemný prostor pro relaxaci i zábavu s dostatkem soukromí.
Architektonicky velice zajímavý dům s cihlovým obkladem je ideální pro rodiny hledající klidný domov. Nemovitost nabízí velkorysý obývací a jídelní prostor, vhodně umístěnou kuchyň s okny a vstupem na terasu, 3 ložnice, 2 koupelny, velká okna pro dostatek denního světla, komfortní terasu vhodnou pro odpočinek i zábavu, 2 garáže a technické zázemí v suterénu domu. Dům je obklopen nádhernou zahradou, která udělá radost jak dospělým tak i dětem, jelikož vytváří prostor pro relaxaci, rozjímání i hry. Celková výměra pozemku je 1.447 m2.

Půdorysné dispozice domu jsou patrné z přiložených vizualizací a zároveň si můžete celý dům projít prostřednictvím 3D Virtuální prohlídky.

Vytápění je řešeno krbem v obývací části v přízemí, ostatní místnosti jsou vytápěny el. přímotopy. Do budoucna je tedy ke zvážení případná úprava systému vytápění. Ohřev TUV elektřinou.

K dispozici je rovněž venkovní krb, posezení pod zakrytou částí terasy s výhledem do zahrady a k bazénu, prostor pro vinný sklípek, dětský dřevěný domek, prameny s vodou či zeleninové a bylinkové záhonky za domem.

V obci se nachází mateřská škola a základní devítiletá škola, pošta, obecní knihovna, fotbalové a multifunkční hřiště. Najdete zde Sbor dobrovolných hasičů, Sportovní klub, Střelecký klub, Rybářský spolek, Cyklistické sdružení, ale také Oboru daňčí a jelení zvěře.

Pokud hledáte atraktivní a nevšední dům pro bydlení či rekreaci v oblasti Českolipska, pak věřím, že Vás tato nabídka zaujme. Ozvěte se nám a domluvíme se na dalším postupu případně na osobním setkání ve Skalici u České Lípy. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny. V případě potřeby zajištění financování nabízíme individuální přístup a možnost získání úvěrových prostředků.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01300
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
237 m²
Plocha parcely:
1 447 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt, Septik
Ostatní rozvody:
Satelit, Ostatní rozvody
Plocha zahrady:
1 185 m²
Zastavěná plocha:
179 m²
Plyn:
Individuální
Počet parkovacích míst:
2
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
F
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
236