Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 139 m², Stachy (ID 111-NP07766)

Stachy, okres Prachatice mapa

7 557 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

3x
139 m2
157 m2
3
Exkluzivně

Prodej řad.domu 2., dispozice 3+kk, garáž, parkovací stání a zahrada, 157 m2, Stachy okr. Prachatice

Exkluzivně nabízíme k prodeji soubor řadových domů. Projekt zahrnuje 8 unikátních rodinných řadových domů, realizovaných ve dvou blocích, po čtyřech domech. Nyní vám představíme řadový dům č.2, který je jiz zkolaudovaný a má tudíž číslo popisné. Ostatní domy jsou před kolaudací v rozestavěné fázi a budou dodělány do standardu. ( Koupelny - odklady, dlažby, zařizovací předměty, vnitřní dveře, obložené schodiště). Pro představu jsou připojeny i již finální fotografie z jednoho řadového domku. Dispozičně dům nabízí 3.NP, celá jeho plocha je podsklepena. 1.PP nabízí garáž s možným parkování až dvou automobilů za sebou, technickou část, kde je umístěná veškerá technologie pro obslužnost domu. Vstupní zádveří a chodbu navazující na schodiště do 1.NP. V 1.NP nabízí dům velký obývací pokoj s prostorem pro jídelní kout propojený do prostoru kuchyně. Vedle kuchyně je spíž pro uložení potravin a dále se zde nachází i samostatné WC a komora s umyvadlem. Velkou výhodou je přístup z obývacího pokoje rovnou do zahradní odcloněné části, kde si můžete odpočinou a relaxovat. V zahradní části lze vytvořit i grilovací zázemí, či hrací zónu pro děti dle svých potřeb. V 2.NP jsou dva samostatné pokoje, koupelna s vanou, umyvadlem a WC.
Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem země/voda. Podlahové vytápění v celém 1.NP a v koupelně ve 2.NP. V pokojích topná tělesa. Výhodou domu jsou nízké náklady na provoz. Odpovědně je hospodařeno rovněž s dešťovou vodou, která je zachytávána v retenční jímce, s možností dalšího využití například pro zahradní zálivku, či pro splachování WC. Před domem je parkovací místo pro jeden automobil. Vstup a vjezd do domu je řešen ze stávající asfaltové komunikace. Přístup na zahradu je zajištěn chodníkovou prolukou mezi domy. Dům je napojen na obecní vodovodní a kanalizační řád. Nemovitost se nachází v klidné části obce na samém okraji. Dostupnost do centra je 5 minut chůze. V obci Stachy je veškerá občanská vybavenost – MŠ, ZŠ, lékař, obchody, pošta, aj. V blízkosti se nachází lyžařské středisko Zadov (7 km), Kvilda (19 km) a město Strakonice (32 km). Hlavní město Praha (144 km). V letních měsících možnosti houbaření, pěší a cyklo turistiky a v zimních měsících lyžování v nedalekém lyžařském areálu Zadov-Churáňov, středisko zimních sportů. Velmi pěkné bydlení jak k trvalému tak i rekreačnímu využití. Pro více informací či zájmu o prohlídku volejte.
Cena:
7 557 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Kompletní právní servis služeb.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 557 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Nikola Bartůšková
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 728 700 424
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: nikola.bartuskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07766
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
139 m²
Plocha parcely:
157 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
12. 4. 2024
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
55 m²
Topení:
Jiné
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
B
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
101