Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 30 m², Hrotovice (ID 268-NP02342)

ulice Třebíčská, Hrotovice mapa

1 995 808 Kč ( za nemovitost)

1x
30 m2
30 m2
1
Exkluzivně

Kontejnerový dům 30 m2

Životní styl na dosah! Kupte si svůj první kontejnerový dům!
Toužíte po jedinečném a moderním domově, který reflektuje váš osobní styl a zároveň je šetrný k životnímu prostředí? Máme pro vás ideální řešení! Kontejnerový dům přináší revoluci ve způsobu, jakým budujeme a žijeme. Oproti klasickému stavění nabízí řadu výhod:
1. Rychlost a flexibilita: Kontejnerové domy lze postavit mnohem rychleji než tradiční domy. Díky standardizovaným rozměrům kontejnerů můžete mít svůj nový domov hotový během několika týdnů.
2. Mobilita: Kontejnerové domy jsou snadno přenosné, což znamená, že pokud se rozhodnete změnit místo pobytu, můžete si svůj domov jednoduše vzít s sebou.
3. Ekologický přístup: Použití recyklovaných kontejnerů přispívá k ochraně životního prostředí a snižuje množství odpadu. Navíc můžete využít různé ekologicky šetrné technologie pro snížení energetické náročnosti domu.
4. Designová flexibilita: Kontejnerové domy umožňují širokou škálu designových možností.

Buďte součástí budoucnosti s kontejnerovým domem, který splní vaše očekávání! Stavěný z kvalitních materiálů a pečlivě zpracován, zaručujeme dlouhou životnost a komfort vašeho nového domova. Navíc se kontejnerový dům ideálně hodí jako přechodné bydlení mezi prodejem jiné nemovitosti a postavením svého nového domova. Také je skvělým konceptem pro investici formou pronájmu v přírodě, u rybníka nebo na lesním pozemku.

Kontejnerový dům, postavený společností Lubomír Votava s.r.o. se vymyká běžným domům, stavěným jako montované, nejen zpracovanými materiály, ale i důmyslnými detaily pro přepravu a bydlení. Způsob překrytí okapniček, řešení krytých svodů vody, moderní a nadčasové sekvenční žaluzie, způsob zateplení stěn a stropů, použité materiály na podlahy, koupelnu a kuchyni, způsob vyrovnání stěn, ... to jsou jen některé z výčtu kroků pro dokonalé zákaznické řešení.

Výhoda kontejnerového domu pro přepravu je v použití pouze jeřábu a kontejnerového nákladního vozidla oproti dlouhému a širokému podvalníku, po splnění účelu na jednom místě je dům jednoduše přesunutelný. Slouží tak nejen jako startovací bydlení, bydlení na dobu, než postavíme vlastní dům nebo jako investiční příležitost pro pronájmy v rekreační lokalitě. Navíc ve srovnání se zděnou stavbou nebo jiným stavebním systémem je tento druh stavby mnohem levnější, ekologičtější a umožní po splnění účelu jeho další celoroční využití jinde.
Dům s již hotovými rozvody a přípojkami se osadí se na připravený základ, který také může dodavatelská firma zhotovit na míru.
Odpadají veškeré mokré procesy a technologické přestávky a váš nový dům tak může stát už za několik týdnů od objednání.
Pokud se však právě teď začínáte stavět na vlastní nohy, jste jen ve dvou s životním partnerem a máte celý život před sebou nebo zvažujete první investiční nemovitost formou pronájmu, nemusíte si lámat hlavu a ztrácet čas i nervy.
Těšíme se na prohlídku vzorového domu v Hrotovicích.
Cena:
1 995 808 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 995 808 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Petr Kratochvíl
RE/MAX Delux
Křenová 538/22
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 767 818
Tel. do kanceláře: +420 602 703 897
E-mail: petr.kratochvil@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 268-NP02342
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
30 m²
Plocha parcely:
30 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Bezbariérový byt:
Ano
Elektřina:
230 V
Zastavěná plocha:
32 m²
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Vybaveno:
Ano