Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 651 m², Střevač (ID 211-NP03919)

Střevač, okres Jičín mapa

1 290 000 Kč ( za nemovitost)

651 m2
Exkluzivně

Prodej pozemku 651 m2, obec Střevač

Hledáte právě stavební pozemek? Tak možná tento bude pro Vás ten pravý.

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí jedinečnou možnost koupě středně velkého stavebního pozemku o velikosti 651 m2, v klidné části obce Střevač. Pozemek je směrován na jihovýchod. Jedná se o stavební parcelu, kde je možná výstavba rodinného domku nebo chalupy s číslem popisným s ohledem na okolní krajinu a stávající stavení.

Pozemek jako takový je z části mírně svažitý. Momentálně je na pozemku chalupa, prakticky k demolici. Na pozemku je nově zavedena voda z vodovodního řádu a zabudována vodoměrná šachta (v roce 2023) s možností napojení. Dalším zdrojem vody je pramen přímo na pozemku. Na hranici pozemku je elektrický sloup, ze kterého se dá získat od dodavatele cca do 30 dnů k užívání stavební připojení a kanalizační roura, která dosahuje z kanalizačního vedení zhruba metr a půl od chalupy. Na pozemku jsou vzrostlé stromy, keře a pozemek je obehnaný živým plotem. Parkování je možné na ulici.

V obci je k dispozici obchod s potravinami COOP, společenský sál v bývalé škole, kde se konají taneční a obcí pořádané akce, jako např. Dětský den, masopust, koncerty pozvaných kapel apod., Obecní úřad, kde se nachází v přízemí knihovna, kde najdete také k užívání počítač s přístupem na internet a poštu, dále je tu sportovní hřiště s posilovnou, kde se také konají společenské akce a hasiči. U obce je chovný rybník Šlika a v okolí lesy příjemné na relaxaci procházkou, houbařením apod.

Co se týče kompletní občanské vybavenosti, vše najdete v Jičíně, který je vzdálený od Střevače 9 km. V okolí lze najít spoustu turistických cílů a atrakcí, které najdete na stránkách obce. Z obce se dostanate za chvíli do Českého Ráje i na hory.

Obec Střevač leží 5 km severně od města Libáň a rozkládá se v poměrně členité krajině mezi dvěma táhlými hřbety. Mezi místní části obce patří Batín, Nadslav, Štidla a Střevač. Severně od obce se nachází Střevačský rybník a v pozadí se vypíná Holý vrch (372 m n.m.). Z kulturních pamětihodností se v obci dochovala barokní sýpka, poblíž můžeme vidět sochu Immaculaty z roku 1754, na návsi se dále nachází Kalvárie z roku 1754 a barokní sochy sv. Jana Nepomuckého a sv. Floriána z poloviny 18. století. Ve středu obce Nadslav na návsi u silnice stojí kostel sv. Prokopa a u něho dřevěná hranolová zvonice. Ve hřbitovní zdi jsou zazděny náhrobní kameny ze 16. století. Asi 600 m západně od středu osady v lese Na zámku či Na vrchách je zajímavé okrouhlé tvrziště tvořené pahorkem, příkopem a valem. Snad šlo o sídlo Zdeňka z Nadslavi, který je připomínán v letech 1365 - 1378.

V případě zájmu o prohlídku, nebo další informace, kontaktujte makléřku nabídky
Cena:
1 290 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně služeb i provize RK a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 290 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jana Hejduková
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 773 529 808
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: jana.hejdukova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 211-NP03919
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
651 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
26. 4. 2024
Telekomunikace:
Internet
Umístění objektu:
Klidná část obce