Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 265568 m², Golfito (ID 314-NP00137)

Golfito – část obce mapa

1 201 417,00 US$ ( za nemovitost)

265568 m2

Ranč s rajským pohledem na moře - ideální jako developerský projekt

Ranč s panoramatickým výhledem v Cuervito de Pavones se rozkládá na ploše 265 568 m2. Nabízí obrovskou příležitost pro odvážné investory na rozparcelování na menší pozemky a zahájení výstavby domů uprostřed panenské přírody a v rychle rostoucí oblasti s nedozírným potenciálem.
Pozemek je skutečným skrytým klenotem, kde se příroda snoubí s moderním komfortem a vytváří jedinečný životní zážitek.
Představte si, že se každé ráno probouzíte obklopeni přírodními krásami svěžích lesů a rozlehlých pastvin. Tato nemovitost nabízí rozsáhlé pastviny, ideální pro ty, kteří si chtějí užívat venkovského života nebo prozkoumat možnosti zemědělství či chovatelství.
Co však tuto nemovitost skutečně odlišuje, jsou její úchvatné výhledy. Z několika vyvýšených míst se můžete kochat nádherným zálivem Golfo Dulce s křišťálově čistou vodou. Každý západ slunce je mistrovským dílem přírody odehrávajícím se před vašima očima a poskytuje nepřekonatelnou vizuální podívanou.
Kromě jedinečného přírodního prostředí se tato nemovitost může pochlubit neocenitelnou výhodou: přístupem k pitné vodě v její spodní části. To zajišťuje spolehlivé zásobování vodou pro jakékoli budoucí projekty, které budete chtít realizovat, ať už se jedná o stavbu rezidence, rozvoj zemědělského podniku, vytvoření turistického projektu, jako je hotel, nebo prostě jen užívání si života v souladu s přírodou.
Navzdory svému klidu a soukromí má tato nemovitost strategickou polohu pouhou půlhodinu cesty od Playa Salea. To znamená, že si můžete užívat klid a pohodu své vlastní soukromé oázy a zároveň mít rychlý a snadný přístup k vyhlášeným plážím, turistickým atrakcím a vynikajícím surfařským místům.
Tato nemovitost vám nabízí možnost uniknout každodennímu shonu a ponořit se do světa přírodních krás a klidu. Je to vaše šance žít svůj sen o bydlení na pobřeží, obklopeni divokou krásou Cuervito de Pavones!
Cena:
1 201 417 USD / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jana Číhalová
RE/MAX Stability
Sofijské náměstí 3404/3
Praha 4 , 14300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 484 460
Tel. do kanceláře: +420 735 713 990
E-mail: jana.cihalova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 314-NP00137
Druh pozemku:
Ostatní
Celková plocha:
265 568 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
1. 7. 2024
Umístění objektu:
Samota