Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 104393 m², Golfito (ID 314-NP00140)

Golfito – část obce mapa

2 290 837,50 US$ ( za nemovitost)

104393 m2

Pozemek s farmou La Honda Vistas del Mar

Pozemek a farma v místě La Honda Vistas Del Mar je vzácným klenotem Pavones, který nabízí rozsáhlý výhled na oceán a zároveň se nachází v pěší vzdálenosti od surfu - v této oblasti skutečně výjimečná kombinace. Tato nemovitost se nachází v jednom z nejrychleji rostoucích měst a těží z nedávného vývoje, včetně nově vydlážděné silnice.

Užijte si pobřežní životní styl se snadným přístupem k nedalekým surfařským místům a nádherným kulinářským zážitkům ve vyhlášené restauraci "La Choza de Gaby", které jsou vzdálené jen pár kroků. Pohodlí sahá ještě dál, v pěší vzdálenosti se nachází také venkovský obchod.

Všestrannost farmy vyniká díky více než 100 metrům cesty před domem, která poskytuje možnost více vchodů nebo velké hlavní brány. Na pozemku se již nachází funkční ohrada pro dobytek, kromě základních inženýrských sítí, jako je elektřina a voda.

S více než šesti velkolepými pozemky pro přírodní domy nabízí pozemek řadu možností, ať už se snažíte vytvořit soukromé sídlo, nebo rozvinout okouzlující obytnou enklávu. Jeho potenciál se díky vynikající poloze a úchvatnému výhledu na světové úrovni rozšiřuje na úspěšné podniky, jako jsou byty nebo hotelový projekt. Staňte se svědky mnoha vln, které se ladně rozlévají od Pavonesu až po Pilon.

Surfaři i milovníci přírody si jistě vychutnají přítomnost 20metrového vodopádu, který zdobí hranici pozemku a ladně stéká dolů, aby vytvořil několik lákavých bazénů - oázu klidu.

Krajina farmy se může pochlubit harmonickou směsicí přírodních krás, která zahrnuje více než třetinu svěžích kravských pastvin doplněných lehce zalesněnými plochami. Zbývající část představuje podmanivou primární džungli, která vybízí k průzkumu a slibuje četné malebné stezky, po nichž se můžete ponořit do zázraků přírody.

Závěrem lze říci, že tato výjimečná farma nabízí lákavou kombinaci nádherného výhledu na oceán, blízkosti surfařských míst a místní občanské vybavenosti a potenciálu pro různý rozvoj. Ať už si představujete soukromé útočiště, nebo úspěšný komerční podnik, tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost, jak si užít pobřežní život v jeho nejlepší podobě.
Cena:
2 290 837,5 USD / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jana Číhalová
RE/MAX Stability
Sofijské náměstí 3404/3
Praha 4 , 14300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 484 460
Tel. do kanceláře: +420 735 713 990
E-mail: jana.cihalova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 314-NP00140
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
104 393 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
1. 7. 2024
Umístění objektu:
Samota