Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 130 m², Ostrava (ID 344-NP00152)

ulice Mlynářská, Ostrava – městská část Hrabová mapa

9 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
130 m2
998 m2
2
Exkluzivně

Prodej RD se zahradním domkem, 130 m2, Ostrava - Hrabová

Chcete bydlet ve městě a přitom v klidném prostředí jako na vesnici? Tak přesně pro vás mám ke koupi rodinný dům v Ostravě-Hrabové na ul. Mlynářské s užitnou plochou 130 m².

Ráda bych vás pozvala k prohlídce tohoto útulného rodinného domu, který prošel pečlivou rekonstrukcí pouhých 6-9 let zpět, což zaručuje vysokou kvalitu a moderní materiály. Tento zmodernizovaný dům se nachází ve vyhledávané lokalitě Ostrava – Hrabová a nabízí nejen pohodlné a klidné bydlení, ale také dostatek životního prostoru pro vaši rodinu.

V I.NP domu je velká vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyň s jídelnou, ložnice s výhledem do zeleně a rozlehlý obývací pokoj (tedy 3+kk). Do II.NP vedou dřevěné schody – tzv. mlynářské, a je zde ložnice, pokoj se šatnou a WC s umyvadlem. Druhou část patra lze snadno rozšířit o další 1-2 pokoje, což poskytuje flexibilitu a možnosti přizpůsobení domu vašim potřebám.

Dům prošel postupně kompletní rekonstrukcí. Z r. 2013 jsou nová EURO okna, z r. 2015 jsou nové rozvody elektřiny (měď), vody a odpadů (plast), plynu a topení (měď), zateplení fasády. V r. 2018 pak byla hotová fasáda a nová střecha (imitace břidlice z plast. pásů - Ekoternit), včetně zateplení střechy a opravy střešní konstrukce. Dům má venkovní rolety na oknech a také ochranné sítě.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem s možností kombinace kotlem na tuhá paliva a má vyvložkovaný komín v nerezu. V obou ložnicích a v zahradním domku jsou klimatizační jednotky, což zajišťuje vysoký standard bydlení s ohledem na energetickou účinnost. Je zde také možnost umístění tepelného čerpadla. Na krytém stání, které je přímo napojeno na dům a zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování, jsou fotovoltaické panely. Dům je oplocen, má pojízdnou motorovou bránu a na zámkové dlažbě před domem mohou ještě parkovat cca další 2 auta.

Částečné podsklepení poskytuje dodatečný úložný prostor a potenciál pro další využití, vč. sklepa z boční části domu, kde je umístěn kotel na tuhá paliva.
U domu je menší, útulná zahrada, která je doplněna starým sklípkem, jenž dodává domu rustikální kouzlo. Zahrada dále obsahuje zahradní domek, který je z půli využíván jako výrobní prostor (klimatizace, el. průtokový ohřívač, dvojdřez) a z půli jako dílna (cca 35 m2).

Dům se nachází v prestižní lokalitě, která nabízí klid a pohodu, ale zároveň je v dosahu veškerých důležitých služeb a dopravních spojení (směr Frýdek-Místek a centrum Ostravy cca 10 min autem). V blízkosti se nachází škola, školka, obchody a služby, stejně jako spousta zeleně pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Pokud máte zájem o prohlídku této exkluzivní nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré potřebné informace a domluvila si s vámi termín prohlídky.
PENB a půdorysy se vyhotovují.
Cena:
9 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
vč. advokátní úschovy a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Andrea Glinzová
RE/MAX Easy
28. října 1610/95
Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 784 289
Tel. do kanceláře: +420 722 484 787
E-mail: andrea.glinzova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 344-NP00152
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
130 m²
Plocha parcely:
998 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
15. 7. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
785 m²
Zastavěná plocha:
213 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
3
Počet podlaží pod zemí:
1
Topení:
Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G