Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví 73 m², České Budějovice (ID 111-NP07802)

ulice Plachého, České Budějovice – část obce České Budějovice 1 mapa

14 700 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
73 m2
4/4
Exkluzivně

Pronájem bytu 2+1, České Budějovice 1 - centrum města

Bydlení v samém centru města má svá nesporná pozitiva, věřím, že Vás tato novinka osloví a zaujme. Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+1 v historickém centru Českých Budějovic, byt s podlahovou plochou 73,5 m2 se nachází v Plachého ulici, uličce ústící do náměstí Přemysla Otakara II., v místě s neopakovatelnou atmosférou i historií. Byt je umístěn ve 3. patře historického domu, nabízí kombinaci historie a moderního bydlení v centru města. Dům je nemovitou kulturní památkou, nachází se zde 6 bytových jednotek, v přízemí domu vstupní část a společné prostory + komerční prostory, galerie a obchod se samostatnými vstupy z ulice. V ulici najdete další drobné obchůdky, např. starožitnictví nebo originální kavárničku s venkovním posezením. Byt 2+1 má ideální dispozici pro bydlení, oba pokoje mají samostatné vstupy z prostorné haly, do kuchyně je přístup z obývacího pokoje. Kuchyně s podlahovou plochou 13,8 m2 nabízí dostatek prostoru pro stolování, umístění lednice, která není součástí nové kuchyňské linky. Kuchyně má přirozené větrání a osvětlení oknem. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou a elektrickou troubou, instalována je digestoř s odtahem. Kuchyňská okna jsou orientována do Plachého ulice. Podlahová plocha pokojů je 21,8 a 12,7 m2, okna s orientací východní, ložnice se střešním oknem. Všechny obytné místnosti mají jednotnou podlahovou krytinu, kterou je lino. Koupelna velikosti 4,5 m2 je vybavena novou vanou, umyvadlovou skříňkou se zrcadlem a topným žebříkem, jsou provedeny nové dlažby a obklady. WC není součástí koupelny, má samostatný vstup z chodby a okno pro přirozené větrání. Vytápění bytu je ústřední s plynovým kotlem Junkers umístěným v předsíni bytu, odkouření do komína. Kotel zajišťuje také ohřev vody. Byt je částečně zařízený.
Jedná se o klidnou lokalitu v centru města, vše v docházkové vzdálenosti vč. nákupních možností např. v OC Mariánská vzdáleném cca 300 m nebo v OC Dvořák na náměstí Přemysla Otakara II.
Nájemné 14.700 Kč / měsíčně, elektřina a plyn hrazena nájemcem přímo dodavateli energií (přepis odběru energií na nájemce). Nájemce dále platí pronajímateli 500 Kč/osoba/měsíc na služby v domě (voda - rozúčtování dle vodoměru, osvětlení a úklid společných prostor domu, servis plynového kotle). Nájemce skládá k rukám pronajímatele kauci ve výši dvou měsíčních nájmů a provizi ve výši měsíčního nájmu + DPH. Požadavek na nájemce - nekuřáci, bez domácích zvířat. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mne prosím kontaktujte. Byt je volný, připraven k okamžitému bydlení.
Cena:
14 700 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Petr Červenka
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 832 803
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: petr.cervenka@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07802
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
73 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
K nastěhování:
13. 5. 2024
Doprava:
MHD
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
73 m²
Zastavěná plocha:
98 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G