Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 163 m², Nový Bor (ID 224-NP01306)

ulice Na Výsluní, Nový Bor mapa

6 500 000 Kč ( za nemovitost)
DMéně
úsporná

4x
163 m2
310 m2
3
Exkluzivně

Prodej řadového rodinného domu v ulici Na Výsluní v Novém Boru

Hledáte vhodné místo pro svůj nový domov? Chcete bydlet ve městě, ale zároveň na klidném místě? Rádi trávíte volný čas na zahradě, ale nechcete se starat o příliš rozlehlý pozemek? Pak Vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi středně velkého rodinného domu se zahradou, pergolou a garáží ve městě Nový Bor na severu Čech v Libereckém kraji.

Nový Bor je pěkné město známé svou bohatou historií a tradicí sklářského průmyslu. Nabízí kulturní vyžití, množství zelených ploch, je obklopeno krásnou přírodou a lesy, které jsou ideální pro různé volnočasové aktivity. Město má přátelskou atmosféru a poskytuje dobrou kvalitu života pro rodiny i jednotlivce. Dům se nachází v klidné a bezpečné části Nového Boru, s dobrou dostupností do centra města, spojením veřejnou dopravou i automobilem a s rychlým přístupem k hlavním silničním tahům.

Nabízíme k prodeji podsklepený, řadový rodinný dům se třemi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a dvěma koupelnami v klidné obytné zástavbě Nového Boru v ulici Na Výsluní. Půdorysná uspořádání jednotlivých podlaží domu jsou patrná z přiložených vizualizací a rovněž se můžete celým domem projít prostřednictvím virtuální prohlídky. Součástí domu je garáž a další parkovací místa jsou na vlastním pozemku před vjezdem do garáže a rovněž lze parkovat v ulici před domem.

Dům je smíšené konstrukce, boční stěny (sousedící s vedlejšími domy) jsou zděné a stěny do ulice a do zahrady byly vystavěny sendvičovou konstrukcí (prefabrikát), tyto stěny byly dodatečně zatepleny. Dům byl dokončen v roce 1980, následně prošel mnoha úpravami (např. sádrokartony, zámková dlažba, dostavba dřevěné zahradní pergoly, kamenný koberec) a zásadní modernizací (střecha, nové rozvody elektřiny, nová koupelna v patře, nový kotel, fasáda, marmolit, kamenný koberec atd.) včetně zateplení domu.

Zahrada je sice menší o výměře 176 m2, avšak o to snadněji se udržuje a je krásně slunná a rovinatá. Je osázena okrasnými dřevinami s trávníkem a rovněž v ní najdete zahradní pergolu s příjemným posezením a nadzemní bazén i trampolínu pro děti.

Nabízený rodinný dům je udržovaný, ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování od července 2024. Budoucí majitelé nemusí investovat do dalších vícenákladů a můžou dům okamžitě užívat.

Dům je podsklepen a nechybí tak úložné prostory pro zahradní nábytek, sportovní náčiní nebo místo v garáži pro váš vůz či dílnu. Celková užitná plocha je 163m2 ve dvou nadzemních podlažích a suterénu při zastavěné ploše 79 m2. Vytápění domu je zajištěno zánovním plynovým kotlem Immergas z roku 2021. Dům má relativně nízké provozní náklady.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se majiteli pěkného rodinného domu v oblíbené části Nového Boru. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.
Cena:
6 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01306
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
163 m²
Plocha parcely:
310 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 8. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Ostatní rozvody
Plocha zahrady:
174 m²
Zastavěná plocha:
79 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
152