Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej nájemního domu 626 m², Velké Meziříčí (ID 339-NP00014)

Velké Meziříčí – část obce Hrbov mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
CÚsporná

626 m2
369 m2
3

Prodej bytového domu Hrbov

Chcete rozšířit své podnikání o jedinečný komerční objekt na Vysočině? Tak možná právě na Vás čeká v Hrbově u Velkého Meziříčí zrekonstruovaný Penzion House, který můžete upravit na Vaše reprezentativní firemní sídlo nebo bytový dům.

Nenechte si proto ujít tuto jedinečnou příležitost. Kreativitě, Vaší fantazii a nápadům se meze nekladou.

Tato nemovitost má jistě velký potenciál, už jen tím, jak blízko je dálnici D1 (1,5 km). V srdci Vysočiny u Velkého Meziříčí, mezi Jihlavou, Třebíčí, Žďárem nad Sázavou, Novým Městem na Moravě a 30 minut do Brna.

Tento dům je o zastavěné ploše 369 m2, celkové užitné ploše 626 m2, s pozemkem 1618 m2. Dům je kompletně od základů zrekonstruovaný, zateplení, dveře, okna, veškeré sítě, nový kotel, rozvody topení apod.

Bytový dům:
Jste developer, stavební firma nebo investor? Zaujalo Vás upravit dům na bytové jednotky? V 1.NP je možnost udělat 4 bytové jednotky od 1+kk, 2+kk až 3+kk s velkou terasou. V 2.NP mohu být také 4 bytové jednotky od 1+kk, 2+kk až 3+kk s terasou nebo zimní zahradou. Každý byt má vlastní vchod a můžete je tak bez problémů využít pro vlastní bydlení, pronájem i jako apartmánové ubytování. Na pozemku je i možnost postavit garáže, pro tyto byty i další parkovací stání.

Penzion House s ubytováním pro hosty s možností rozšíření:
Objekt má 3 podlaží. V 1.NP je recepce, restaurace nebo pivnice s výčepem. Dovnitř usadíte 30 hostů a kapacitu v létě rozšíříte o dalších 40 míst na venkovní terase. Stylové prostory společenského sálu pojmou dalších 40 hostů a je vhodný k pořádání firemních školení, svateb, oslav a dalších společenských akcí. Kuchyně s místností pro catering navazuje na tento společenský sál. Na prostorné chodbě navazují toalety pro hosty, technická místnost a pokoj pro personál nebo majitele domu. Penzion je v 1.NP navíc bezbariérový, takže problém nebudou mít ani vozíčkáři.

V 2.NP je rozpracovaná rekonstrukce 5 pokojů pro hosty o ubytovací kapacitě 14 hostů. V projektu příprava na nástavbu na apartmán pro další 4 hosty nebo byt pro majitele s terasou. Vizualizaci uvidíte ve videoprohlídce i fotografiích.

V 1.PP je prostorná garáž, technická místnost. Budova je navíc částečně podsklepená a krásné klenuté stropy přímo vybízí k zařízení sklípku. Na nádvoří na vlastním pozemku zaparkujete až 20 aut. O nedostatek parkovacích míst se tak nemusíte vůbec obávat.

Hrbov u Velkého Meziříčí a okolí:
Penzion leží v turisticky atraktivní části Vysočiny, kterou hojně navštěvují rodiny s dětmi. Malebné okolí Vysočiny je ráj pro turisty, bažící po výletech a odpočinku. Ročně jí navštíví tisíce turistů, kteří míří na Vysočinu za místními atrakcemi, jak v letním, tak i zimním období. Ve Velkém Meziříčí je sjezdovka Fajtův kopec s rozhlednou, kousek je i krásná přehrada Mostiště. Jihlavská ZOO, strašidelný zámek Draxmoor, zábavní park Šikland u Zvole nad P. a další a další. Kromě toho je v okolí spousta zřícenin a historických památek, jako hrad Pernštejn nebo Zelená hora.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Lukáš Navrátil
RE/MAX Focus Plus
Pod Hradbami 2006/9
Velké Meziříčí, 59401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 949 912
Tel. do kanceláře: +420 777 949 912
E-mail: lukas.navratil@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 339-NP00014
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
3
Celková plocha:
626 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Nájemní domy
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 6. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Užitná plocha:
626 m²
Plocha zahrady:
1 618 m²
Zastavěná plocha:
369 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
20
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C