RE/MAX obhájil titul Czech Superbrands

Již podruhé získala realitní síť RE/MAX světově uznávané ocenění Superbrands. Udělení titulu je podmíněno náročným, třífázovým výběrovým procesem, na jehož počátku stojí více než milion značek registrovaných v ČR.

Titul Superbrands je speciálním uznáním kvality značky a jejího postavení na lokálním trhu. Kromě společnosti RE/MAX byly na seznamu nominovaných kandidátů i další realitní kanceláře z ČR. Ovšem názor zákazníků i odborné poroty přidělil prestižní ocenění právě RE/MAX a to už podruhé v řadě. „Je pro nás obrovským úspěchem, že se nám podařilo titul obhájit. Zároveň to vnímáme jako závazek vůči našim klientům. Vždy jsme si zakládali na inovacích a kvalitě poskytovaného servisu. Jsem přesvědčena, že právě tyto faktory stojí za obhajobou ocenění,“ komentuje úspěch firmy marketingová ředitelka RE/MAX Lucie Krajná.

Za obchodní výsledky i oblibu spotřebitelů

Mezinárodní program Superbrands je ve světě respektován odborníky i spotřebiteli. Samotnému udělení titulu předchází náročný výběrový proces, jehož součástí jsou preference zákazníků a názory odborné poroty (Brand Council). Cena je udělována pouze značkám s nejlepší pověstí a silným dopadem na lokální trh. Do soutěže se navíc nelze přihlásit samostatně, nominace kandidátů vychází z databáze veškerých registrovaných obchodních značek v dané zemi. V první fázi jsou nominováni kandidáti dle obchodních dat a výsledků. V dalším kole projdou značky spotřebitelským průzkumem, který vyhodnocuje oblibu a známost u spotřebitelů.
O konečných držitelích titulu Superbrands pak rozhoduje odborná komise Brand Council složená z expertů různých oborů.

O programu Superbrands:

Program Superbrands odstartoval před 20 lety ve Velké Británii, v České republice byl zahájen jeho čtvrtý ročník. Cílem ocenění je poskytnout zákazníkům přehled o významných značkách, které ovlivňují jejich každodenní životy. Cena Superbrands Award je uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech. O udělení titulu se rozhoduje na základě spotřebitelského průzkumu, prováděného agenturou GFK, expertní skupinou Brand Council, která je tvořená odborníky v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, kreativci a experty na oceňování značek.

Společnost RE/MAX byla již po třetí za sebou vyhlášena magazínem Entrepreneur nejlepší realitní franšízou.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 112 otevřenými kancelářemi s téměř 1 200 makléři, v nabídce má v průměru 10 500 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 45 otevřenými kancelářemi ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.
Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 6299 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 93 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.