RE/MAX získal ocenění Superbrands

Celosvětový program Superbrands v rámci galavečera představil nejúspěšnější obchodní značky pro rok 2015. Mezi oceněnými je i realitní síť RE/MAX. Udělení titulu je podmíněno náročným, třífázovým výběrovým procesem, na jehož počátku stojí více než milion značek registrovaných v ČR. Jeho podstatnou součástí jsou preference zákazníků a názory odborné poroty (Brand Council). Cena je udělována pouze značkám s nejlepší pověstí a silným dopadem na lokální trh. „Troufám si tvrdit, že přesně tak RE/MAX ve svých zemích působí. Od počátku se zaměřujeme na poskytování špičkového servisu. Jsme leadery, kteří do realitního trhu zavádí nové postupy a neustále zvyšují laťku poskytovaných služeb. Toto ocenění je jen potvrzením toho, že je naše strategie správná, ať již je to v budování jednotné značky, distribuci, kvalitním servisu, neustálém školení nebo učení se od skutečných světových realitních špiček,“ říká k ocenění David Krajný, prezident RE/MAX ČR, SR.

Oficiální tisková zpráva Tribute Event 2015

O programu Superbrands:

Program Superbrands odstartoval před 20 lety ve Velké Británii, v České republice byl zahájen jeho třetí ročník. Cílem ocenění je poskytnout zákazníkům přehled o významných značkách, které ovlivňují jejich každodenní životy. Cena Superbrands Award je uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech.
O udělení titulu se rozhoduje na základě spotřebitelského průzkumu, prováděného agenturou GFK, expertní skupinou Brand Council, která je tvořená odborníky v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, kreativci a experty na oceňování značek.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 109 otevřenými kancelářemi s téměř 1 200 makléři, v nabídce má v průměru 12 000 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 45 otevřenými kancelářemi ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.