Tým RE/MAX posílí top manažer Petr Pečenka

Petr Pečenka, dlouholetý manažer Škoda Auto, nově posílí tým realitní sítě RE/MAX. „Příchod Petra Pečenky vnímám jako důležitý krok pro další strategický rozvoj sítě RE/MAX. Je to jeden z nejlepších leadrů, který má obrovské zkušenosti s obchodem a rozvojem distribuční sítě,“ komentuje personální posilu David Krajný, prezident RE/MAX ČR a SR.

Petr PečenkaPetr Pečenka se bude v roli konzultanta podílet na implementaci nové obchodní strategie a rozvoji franšízové sítě RE/MAX. Dříve působil jako vrcholový manažer Škody Auto, kde vedl veškeré obchodní aktivity na českém trhu a měl zásadní podíl na budování pobočkové sítě.

Mgr. Petr Pečenka, Ph.D., MBA absolvoval Univerzitu J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. Titul MBA získal na Institutu průmyslových a finančních manažerů a doktorát pak na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Kromě vysokých postů v holdingu Škoda Auto zastával i funkci předsedy Svazu dovozců automobilů ČR. Hovoří německy, anglicky a rusky, je ženatý
a má tři děti.

Společnost RE/MAX byla již po třetí za sebou vyhlášena magazínem Entrepreneur nejlepší realitní franšízou.

RE/MAX ČR i SR získal pro rok 2015 ocenění Superbrands.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 109 otevřenými kancelářemi s téměř 1 200 makléři, v nabídce má v průměru 12 000 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 45 otevřenými kancelářemi ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.