Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 87 m², Líbeznice (ID 253-NP01581)

ulice Zdibská, Líbeznice mapa

3 560 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

3x
87 m2
360 m2
1
Exkluzivně Rezervace

Prodej menšího RD určeného k celkové rekonstrukci, 360 m2 pozemek, žádaná obec Líbeznice.

Exkluzivní prodej menšího zděného RD s č.p. a podlahovou plochou 87 m2, situovaného na pozemek o rozloze 360 m2 v žádané obci Líbeznice!
Objekt na pozemku disponuje třemi místnostmi, aktuální technický stav vyžaduje celkovou rekonstrukci (či demolici, s následnou výstavbou nového objektu)!
Nemovitost se nachází na hranici obytné a průmyslové (skladové) zóny, od které je však hlukově oddělena valy a dostatečně širokým pásem s vysokou vzrostlou náletovou zelení, je tak zcela ukryta před okolím! Unikátní zadní hranici pozemku tvoří mělký čistý potok (jen málo nemovitostí v Praze a jejím okolí má u svého pozemku potok), za kterým je již jen sad a louka, kam se chodí pást srnky (viz fotodokumentace). Přístup a příjezd k nemovitosti je zajištěn skrze obecní asfaltovou komunikaci a následně přes pozemky sousedního vlastníka (ošetřeno v katastru bezúplatným a přenosným VB přístupu a příjezdu ve prospěch nemovitosti + smluvně je rovněž ošetřena povinnost umožnit vedení IS, skrze tyto pozemky, podél přístupové cesty, která je dostatečně široká pro stavební techniku - 4,5 m š.)!
Přípojky IS byly v minulosti z důvodu nevyužívání objektu ukončeny, proto se aktuálně na ČEZ vyřizuje stavební elektro přípojka. Přípojku vody lze řešit vrtanou studnou (k dispozici je již platné vyjádření hydrogeologa k možnosti odběru podzemní vody + projekt na vrtanou studnu a aktuálně se na úřadech vyřizuje povolení - v okolí je rovněž několik objektů, které vodu takto řeší)! Odkanalizování bude možné přes čističku do Líbeznického potoka (obecní přípojka vody končí v ul. A. Judity - viz geoportál obce).
Stavba má sedlovou střechu s taškovou krytinou a jižní orientací (vhodnou pro umístění dostatečného množství solárních panelů, které by mohly pokrýt v kombinaci s bateriemi značnou část celoroční spotřeby elektrické energie), plastová okna.
Nemovitost je dobře dopravně dostupná, aktuálně s výborným napojením na Pražský okruh a dálnici D8 z níž byl, ve směru z centra, nedávno otevřen nový sjezd směr Mělník/Neratovice, kterým se dostanete prakticky až k nemovitosti!
Obec Líbeznice, ve které se nemovitost nachází, je moderní, opravená, fungující a velmi dobře vedená, umisťuje se na čelných příčkách v žebříčku oblíbenosti obcí k životu (ještě do nedávna ji vedl současný ministr dopravy, který se zasloužil o její celkovou modernizaci). Je zde kompletní občanská vybavenost (MŠ/ZŠ, čerpací stanice, obecní knihovna, Divadlo kouzel Pavla Kožíška, nová budova Základní a umělecké školy, sportovní a kulturní centrum Chrupavka, citlivě a moderně byly zrekonstruovány budovy polikliniky, radnice a tzv. domu služeb. Globus Čakovice nebo OC Letňany jsou i s veškerou infrastrukturou vzdáleny cca 10 min. jízdy autem. Výborné je i autobusové spojení do Prahy (nejbližší metro je dostupné na stanicích Letňany, Střížkov nebo Ládví).
Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléřku nabídky.
Cena:
3 560 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Cena k jednání, včetně právního servisu a bezpečné úschovy kupní ceny, včetně odměny RK.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 560 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Ladislava Bárdošová
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 295 748
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: ladislava.bardosova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01581
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
87 m²
Plocha parcely:
360 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
Doprava:
Silnice
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Užitná plocha v přízemí:
87 m²
Plocha zahrady:
273 m²
Zastavěná plocha:
87 m²
Rok výstavby:
1 925
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Energetická náročnost budovy:
G