Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 60 m², Postoloprty (ID 185-NP02199)

Postoloprty – část obce Seletice mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

2x
60 m2
1059 m2
1
Exkluzivně Rezervace

Prodej domu s větší zahradou v Seleticích u Postoloprt

Dobrý den, přinášíme Vám jedinečnou příležitost koupě přízemního domu s č. p. 51 v malebné obci Seletice u Postoloprt, která je většinově osídlena chataři z okolí. V přímé blízkosti obce je dálnice Praha - Louny - Chomutov, proto se jedná o strategicky umístěné a snadno dostupné místo. Autem do nedalekých Loun, Žatce, Mostu či Chomutova je to cca. 15 minut. Co Vás na tomto místě nadchne je naprostý klid a všudypřítomná příroda. Navíc pokud rádi rybaříte, potěší Vás splav za domem, kde chytíte štiku nebo pstruha raz dva. Nabízená nemovitost je vhodná jak pro celoroční bydlení tak jako víkendová chata pro celou Vaši rodinu.

Samotná nemovitost se nachází v okrajové části obce ve slepé ulici mimo hlavní tah, zhruba 30 metrů od řeky Chomutovka. Dům disponuje zastavěnou plochou o rozloze 68 m2 a krom půdních prostor ze kterých lze vybudovat obytné podkroví, Vám nabízí dvě samostatné podlouhlé místnosti od sebe oddělené vstupní chodbou, kterou projdete do přístavby s koupelnou. Ta byla vybudována v roce 2003 v zadní části domu. V koupelně je sprchový kout a wc s odpadem přes septik do trativodu. Z přístavby vstoupíte na zahradu za domem o velikosti 888 m2 s řadou vzrostlých ovocných stromů, mezi kterými je hruška, meruňka, švestka, jabloň, broskev, třešeň či líska. Pro chovatele či pěstitele je zde dostatek prostoru pro chov drůbeže či pěstování zeleniny. Tu můžete zavlažovat z kopané studny, která nevysychá ani v létě. Zahradní domek je plný veškerého potřebného vybavení, které je součástí prodeje. Před sluncem se můžete schovat pod pergolou s možností grilování.

Parkovat lze na vlastním pozemku před domem za vjezovými vraty. Je zde také kůlna na dřevo, která však není zavedena na katastru. Do domu je přiveden plyn a pitná voda z řádu. Ta má vyústění také ven na zahradu. Ohřev vody v kuchyni zajišťuje průtokový ohřívač, v koupelně pak 50l bojler. V obývacím pokoji s kuchyní je otop řešen krbovými kamny, ve vedlejší ložnici plynovými gamaty. V roce 2009 byla dělána nová střecha s krytinou Bramac a nový komín. Sousedské vztahy jsou majiteli hodnoceny velice kladně. Dům je udržovaný s možností okamžitého užívání.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost koupě domu v Seleticích u Postoloprt a kontaktujte mě ještě dnes, domluvíme si prohlídku, kde Vám nemovitost mile rád osobně představím.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Soudek
RE/MAX Non stop
Mostecká 21
Litvínov, 43601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 559 989
Tel. do kanceláře: +420 739 486 510
E-mail: jan.soudek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 185-NP02199
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
60 m²
Plocha parcely:
1 059 m²
Druh objektu:
Kamenná
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
68 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G