Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 560 m², Přimda (ID 059-NP06759)

Přimda – část obce Mlýnec mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
ENehospodárná

560 m2
3073 m2
1197 m2
1
Exkluzivně

Prodej Hotelu Starý mlýn u dálnice D5 v oblasti Českého lesa - Přimda

Exklusivní prodej rodinného hotelu v provozu Starý Mlýn v krásném prostředí Českého lesa, 4 km od města Přimda v okrese Tachov v Plzeňském kraji 400 m od dálnice D5. Hotel nabízí kapacitu 22 lůžek v 7 pokojích a jeden zahradní apartmán. Vše s vyhlášenou domácí kuchyní s bylinkami přímo ze zahrady, s barem v anglickém stylu, s letní terasou s 20 místy k sezení, s restaurací s 20 místy, se salónkem s kapacitou 40-60 míst, s pracovnou, s bytem 2kk (viz plánek), s vinotékou, s udírnou, se zahradou 704 m2, s parkovištěm s devíti parkovacími místy + sedmi na pozemku za domem pro auta i autobusy, s WC pro zákazníky, se zázemím pro kuchyň a hotel (sklad potravin, sklad ložního prádla, prádelnou a technickou místností), vše na pozemku 3 073 m2. V zimních měsích je toto místo rájem pro běžkaře. Součástí prodeje domu/hotelu je i jeho veškeré vybavení a zařízení.

Dostupnost:
Hotel je 400 m od dálnice D5 (Regensburg - Praha), Exitu č. 136 - Přimda v obci Mlýnec pod Přimdou č. 9. Hotel je v krásném prostředí přírody Českého lesa, 15 minut/12 km od německé hranice WAIDHAUS - BAB A6/E5 a hraničního přechodu Rozvadov. Hotel je 3,7 km/5minut od paintballového hřiště Gotchaspielfeld, kde se několikrát v roce pořádají paintballové turnaje, více na dotaz. Na objektu neváznou žádné dluhy ani zástava, možno financovat hypotékou. Objekt je možné používat i jako dům či jiné zařízení.

Historie
V roce 1901 byl objekt postaven jako vodní mlýn provozovaný až do roku 1945. V roce 2004 byl mlýn koupen současnými majiteli, kteří provedli od základu kompletní rekonstrukci budovy tak, aby byly zachovány původní zdi mlýna. V roce 2010 byl objekt zkolaudován a otevřen veřejnosti jako Hotel Starý mlýn, kterým je až do současnosti.

Technické vybavení objektu
Objekt je postaven z cihel a byly ponechány původní kamenné zdi mlýna. V objektu jsou 3 komíny, 2 x krb, voda vlastní z vrtané studny H 30 m o průměru 220 mm s čerpadlem 5 m ode dna studny. V objektu je ČOP, vlastní elektrická centrála (Trakční baterie - záložní zdroj při výpadku proudu), hromosvod, vlastní kotel na tuhá paliva-pelety se zásobníkem a sypačem (BenekovTerm), rozvody TV, internetu po objektu a v pokojích, rozvody EZS a vzduchotechniky. Každý pokoj má: TV, mini bar v lednici, sprchu, toaletu, trezor, postele, pracovní stůl a židle, křeslo atd. - viz fotky a virtuální tur. Salónek je vybaven data projektorem, plátnem, stoly a židlemi pro 40-60 míst dle rozmístění, koutem pro snídaně – viz fotky.
Kuchyň - je připojená na lokální plyn /Propan-butan lahve, plynový sporák, gril, konvektomaty, myčka, lednice a mrazáky - viz fotky.

Informace
Hotel s restaurací je stále v provozu a je provozován původními majiteli. Důvodem prodeje je pokročilý věk majitelů kteří nemají pokračovatele. Do hotelu jezdí mnoho let stálá klientela z Čech a ze zahraničí.
Další informace Vám rádi poskytneme osobně, e-mailem nebo telefonicky. Pokud Vás objekt zaujal, rádi Vám jej osobně ukážeme.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Cena za nemovitost a kompletní vybavení hotelu a kuchyně včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Nikol Kiššová
RE/MAX G8 Reality 4
Václavská 864
Kolín, 28002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 442 422
Tel. do kanceláře: +420 603 392 333
E-mail: nikol.kissova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 059-NP06759
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
560 m²
Plocha parcely:
3 073 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
6. 9. 2023
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Celková plocha:
560 m²
Zastavěná plocha:
1 197 m²
Plyn:
Individuální
Typ domu:
Patrový
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E