Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej vinného sklepa 25 m², Starovice (ID 077-NP05947)

Starovice, okres Břeclav mapa

Exkluzivně Prodáno

Vinný sklep se stavebním pozemkem 276 m², Starovice

Máte rádi Jižní Moravu a víno? Chcete si postavit rekreační dům s vlastním vinným sklepem? Nebo hledáte zajímavé místo pro své podnikání?

K prodeji nabízíme stavební pozemek s vinným sklepem o celkové velikosti 276 m² (případně 532 m²). Pozemky se nacházejí nad obytnou zástavbou v jihovýchodní části obce Starovice a navazují na areál Starovických vinných sklepů.

Obec Starovice je díky své poloze, kousek od Hustopečí a sjezdu z dálnice, vyhledávaným a oblíbeným místem turistů a milovníků vína.

Dle územního plánu obce se jedná o „plochy smíšené - vinné sklepy a rekreace“. Primárně se zde předpokládá budování obytných nástaveb vinných sklepů pro rodinnou rekreaci, případně maloobchodní, ubytovací a stravovací zařízení s tím související. Stavba by neměla narušovat ráz Starovických vinných sklepů.

Samotný vinný sklep byl vybudován v předválečných letech minulého století tehdejším německým obyvatelstvem. Je cihlový s klenbovým stropem. Hloubka sklepu je 10 m (6,2 chodba a 3,8 sklep). Sklep je možné dále prohloubit až na 20 m (pod vlastním pozemkem) a dobudovat cihlovou klenbu dle vlastních požadavků.

Obec Starovice se nachází hned vedle města Hustopeče, které je známé svým mandloňovým sadem, slavnostmi mandloní a burčákovými slavnostmi. Obec samotná je známá především areálem vinných sklepů, které jsou vybudované ve svahu nad samotnou obcí. Okolí je malebné a Starovicemi prochází několik cyklostezek.

Obrovskou devízou je dopravní dostupnost. Obec je jen tři minuty od sjezdu z dálnice u Hustopečí. Přímo ve Starovicích najdete restaurace, penziony, obchody, sportovní hřiště i areál s pódiem pro zábavní akce.

Pokud vás nabídka zaujala, zavolejte mi, rád vám dodám bližší informace a vše vám rád osobně ukážu.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Cena je včetně právního servisu. Provizi u této nabídky nehradíte!
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Tomáš Fráňa
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 730 139 335
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: tomas.frana@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP05947
Celková plocha:
25 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Typ nemovitosti:
Malé objekty, garáže
K nastěhování:
16. 11. 2023
Zastavěná plocha:
25 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce