Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 150 m², Blíževedly (ID 024-NP06185)

Blíževedly, okres Česká Lípa mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

4x
150 m2
797 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu se zahradou v obci kousek od CHKO Kokořínsko-Máchův kraj

Rádi byste využili potenciálu nemovitosti čekající na rekonstrukci, a upravili si ji k obrazu svému? Nabízíme řadový dům o dispozicí 4+1 s balkónem a zahradou stojící v obci Blíževedly se základní občanskou vybaveností v okolí, nacházející se na okraji CHKO Kokořínsko-Máchova kraje. Nemovitost by se tak mohla stát Vašim novým domovem, či rezidenčním místem nebo pensionem k výjezdům za krásami přírody.

Celková pozemková plocha domu činí 797 m2, z čehož zastavěná plocha tvoří 331 m2 a zahrada má rozlohu 466 m2.
Přízemí domu vám poskytuje širokou škálu možností. Naproti hlavnímu vstupu naleznete kotelnu, a dále chodbu, obývací pokoj, (potencionální) ložnici, a kuchyni. Právě z chodby máte přímý vstup na zahradu (466 m2), na níž mimochodem najdeme i přístřešek v podobě pergoly. Vystoupáme-li pak výše do druhého nadzemního podlaží, nalezneme zde další dvě místnosti, přičemž z jedné z nich můžete vstoupit na balkon s výhledem do klidné zahrady.

Technické specifikace zahrnují vytápění, které je zajištěno kotlem na tuhá paliva (dřevo + uhlí), což představuje efektivní a ekonomickou možnost vytápění. Ohřev vody je zabezpečen bojlerem značky Dražice. Litinové radiátory jsou propojeny s kotlem, což zaručuje rovnoměrné vytápění domu. Elektřina v původním hliníkovém provedení, rozvod vody z kovu. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci. Střecha domu byla renovována před cca 6 lety, a má sedlový tvar s pálenými taškami. Okna jsou dřevěná.

Lokalita nemovitosti je v malebné obci Blíževedly v okrese Česká Lípa, se rozkládají přímo pod zříceninou hradu Ronov, a nabízejí tak bohaté přírodní scenérie a mnoho možností pro outdoorové aktivity. Můžete se těšit na výlety po vrcholcích, zříceninách, skalách a vodopádech Máchova kraje, a zároveň budete mít snadný přístup k veškeré potřebné občanské vybavenosti. Autem se dostanete za 17 min do České Lípy, za 23 min do Litoměřic, za 36 min do Ústí nad Labem, a nebo do centra Prahy za 1 hodinu a 15 min jízdy.
V docházkové vzdálenosti od domu naleznete základní potřebnou občanskou vybavenost: potraviny, Mateřskou školu, dětské hřiště, restaurace, apod.

Pokud se Vám nabídka zalíbila, rádi byste se o ní dozvěděli další informace, nebo máte jakékoliv dotazy - neváhejte se na mě obrátit - rád Vám na ně odpovím, sdělím podrobnosti, a můžeme se společně domluvit na termín prohlídky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06185
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
150 m²
Plocha parcely:
797 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta, Supermarket
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
331 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G